“Muligens beste beste alternativ i Egersund”
Anmeldelse av Lille India Egersund

Lille India Egersund
Vurdert som nr. 1 av 31 Restauranter i Egersund
Kjøkken: Indisk
Beskrivelse: Deilig, indisk mat starter med gode og ferske råvarer som tilsettes diverse krydder og urter, nøye sammensatt og balansert av våre dyktige kokker! Velkommen til Lille India for en smakfull opplevelse i koselige, intime lokaler. Vi holder nå til i nytt lokale, rett ved siden av kinoen i byen!
Anmeldt 4. februar 2019

Egersund har ikke veldig mange alternative resturanter. Vi er blandt dem som bruker alternativene, men holder oss borte fra pizza og burgers. For tiden er muligens den nyoppussa Lille India det beste alternativ i byen. Stedet har en koselig og rolig atmosfære.
Trivelig bemanning gir god veiledning og service. Her serveres indisk mat av beste slag. Vi har spist ulike tikka retter og tandoori varianter. Perfekte nybakte NAN brød. Anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Tengs
LilleIndia, Kundeansvarlig på Lille India Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2019

Heisann!

Tusen takk for at du har valgt å legge igjen en anmeldelse på Tripadvisor! Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med maten og servicen vår!

Vi er stolte av å være en av flere alternative spiseplasser i byen, og det er hyggelig å høre at du har funnet ditt favorittsted hos oss!

Med vennlig hilsen

Anmeldt 16. desember 2018

Skulle ha en fin fredag i Julebyen og måtte ha noe mat og valget falt på Lille India,hyggelig betjening og en innholdsrik meny. God mat og god service kan anbefales.
Vi hadde en grill med lam,okse og kylling. Gode smaker og fin saus, her kan en velge styrke etter ønske

6  Takk, steinhugoheske
LilleIndia, Kundeansvarlig på Lille India Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Hei Stein!

Så hyggelig at du var fornøyd med maten og servicen hos oss! Vi setter stor pris på din tilbakemelding av oss her på Tripadvisor. Tusen takk!
Velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen
LIlle India

Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Kanskje den beste indiske maten jeg har fått i Norge! Våre to barn på 2 og 6 år elsket også maten. Anbefales!

Takk, Mariadyreborg
LilleIndia, Kundeansvarlig på Lille India Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Hei Maria!
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse av ditt besøk hos oss!
Det er hyggelig å høre at både store og små var fornøyde!
Velkommen tilbake til oss!

Mvh Lille India

Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Beste restauranten i Egersund. Maten smaker fantastisk, kjekke ansatte og flott lokale. Er her minst en gang i mnd! Anbefales til alle :-)

Takk, Lisa Christin J
LilleIndia, Kundeansvarlig på Lille India Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Hei Lisa!

Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor! Så hyggelig at du er fornøyd!
Vi ses snart igjen!

Mvh

Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Her fikk vi deilig mat. Servitøren vår var veldig hyggelig og imøtekommende. Hun hadde full kontroll på meny og allergier, og glutenfri mat var ikke noe problem. Vi kommer gjerne tilbake.

Takk, Ingunn R
LilleIndia, Kundeansvarlig på Lille India Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018

Hei Ingunn!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på Tripadvisor! Velkommen tilbake til oss ved en annen anledning!

Mvh

Reisende som så på Lille India Egersund, så også på

Har du vært i Lille India Egersund? Del dine erfaringer!