“Maten smaker som genuin indisk”
Anmeldelse av Lille India Egersund

Lille India Egersund
Vurdert som nr. 1 av 31 Restauranter i Egersund
Kjøkken: Indisk
Beskrivelse: Deilig, indisk mat starter med gode og ferske råvarer som tilsettes diverse krydder og urter, nøye sammensatt og balansert av våre dyktige kokker! Velkommen til Lille India for en smakfull opplevelse i koselige, intime lokaler. Vi holder nå til i nytt lokale, rett ved siden av kinoen i byen!
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Maten smaker som genuin indisk mat og alt virker hjemmelaget. Nydelig og mettende og betjeningen er upåklagelig.

Takk, audunw2014
LilleIndia, Markedsføring på Lille India Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Hei Audun!

Så hyggelig at du var fornøyd med smakene på rettene våre! Vi er stolte over å kunne meddele at all vår mat blir laget helt fra bunnen av, av våre dyktige kokker!

Tusen takk for din tilbakemelding, og vi håper vi ser deg igjen om ikke alt for lenge!

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk restaurant, hyggelig og imøtekommende betjening.
Maten smakte veldig godt. Alle 4 var superfornøyde.

2  Takk, gretheloh

Heisann Grethe!

Vi setter stor pris på din tilbakemelding, og er veldig glad dere var fornøyd med mat og service!

Håper det ikke blir lenge til neste gang dere tar turen innom oss!

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Ok lokaler, kanskje litt annonymt? Hyggelig betjening. Veldig god mat og super godt nanbrød! Gode porsjoner, noe jeg setter pris på. Kunne velge sterkhetsgrad. Kommer gjerne tilbake.

1  Takk, EOID123

Heisann!

Tusen takk for din tilbakemelding her på Tripadvisor!

Det var hyggelig at du fant veien til vår restaurant, og at du var fornøyd med maten og serveringen!

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

5 personer fra 16-40 år.

God mat, god service og greie priser. Vi booket bord på forhånd. Veldig glad for det da det var helt fullt.

Takk, 416atles
LilleIndia, Annet på Lille India Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei Atle!

Tusen takk for at dere tok dere tid til å legge igjen en anmeldelse her på Tripadvisor!
Vi håper at det ikke blir lenge til neste gang vi ser dere igjen!

Det er lurt å ringe for å bestille bord dersom man er flere som vil komme og spise på restauranten vår, da det i sommer månedene ofte er stor pågang av besøkende.

Anmeldt 23. juli 2020

Ikke la deg lure av en anonym inngangsdør. Lille India serverte nydelig mat, betjeningen var serviceinnstilte og smittevern var på plass. Litt dyr, men god, mango lassi. Et godt valg i Egersund. Lurt å bestille bord!

Takk, Z3651FVmarians
LilleIndia, Markedsføring på Lille India Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei Marian!

Det var hyggelig å se at du har lagt igjen en anmeldelse av din opplevelse hos oss!

Vi håper du snart tar turen innom oss igjen, og er det sommertid, eller andre høysesonger er det alltid lurt å reservere bord på forhånd, og spesielt nå med tanke på at vi også tilstreber best mulig smittevern.

Reisende som så på Lille India Egersund, så også på

Har du vært i Lille India Egersund? Del dine erfaringer!