“Svarte til forventningene ”
Anmeldelse av Lille India Egersund

Lille India Egersund
Vurdert som nr. 1 av 31 Restauranter i Egersund
Kjøkken: Indisk
Beskrivelse: Deilig, indisk mat starter med gode og ferske råvarer som tilsettes diverse krydder og urter, nøye sammensatt og balansert av våre dyktige kokker! Velkommen til Lille India for en smakfull opplevelse i koselige, intime lokaler. Vi holder nå til i nytt lokale, rett ved siden av kinoen i byen!
Anmeldt 5. november 2023

Nydelig mat og god service. Hyggelig betjening. Alle likte maten, både store og små. Rene toaletter.

Dato for besøk: november 2023
Takk, 913elisabethl
Heidi SC, Markedsføring på Lille India Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2023

Heisann!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi setter pris på å høre at du var fornøyd med ditt besøk hos oss, og håper dere vil ta turen innom oss igjen ved en annen anledning!

Anmeldt 2. september 2023 via mobile enheter

God mat og rask service .
Passer meget godt for de som liker sterk og tradisjonsrik Indisk mat.
Indisk inspirerte lokaleler og hyggelig servering.

Dato for besøk: september 2023
Takk, janhenningw
Heidi SC, Markedsføring på Lille India Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2023

Heisann!

Så hyggelig at du var fornøyd med mat og service, og for din tilbakemelding her!

Velkommen tilbake ved en annen anledning.

Anmeldt 19. august 2023 via mobile enheter

Maten var veldig god. Naan-brødene var helt fantastisk! Det var god atmosfære, og til tross for full restaurant var lydnivået behagelig. Servitørene var hyggelige. Men: det oppsto en misforståelse med eieren av restauranten da han skulle ta bestillingen vår. Det resulterte i at vi ikke fikk den retten vi mente at vi hadde bestilt. Da vi gjorde han oppmerksom på dette nektet han for at han hadde misforstått, og gjentok mange ganger at det var vi som hadde feil. Til slutt gikk han med på å gi oss den retten vi egentlig ville ha (men påpekte igjen at vi hadde feil). Dette var svært ubehagelig, og vi var preget av den ubehagelige hendelsen resten av måltidet. Dette var velsig synd, siden vi var så fornøyd med resten av opplevelsen. Vi fikk heldigvis ny rett veldig fort, og en av de andre servitørene beklaget misforståelsen.

Dato for besøk: august 2023
1  Takk, Iselinii

Heisann!
Tusen takk for din tilbakemelding!
Vi beklager for misforståelsen som oppstod den dagen, og håper dere vil ta turen innom oss igjen også ved en anledning.

Anmeldt 4. august 2023

Har opplevd denne plassen tidligere, men da bestilte jeg litt for sterkt "India Sterkt". men jeg såg og opplevde det som bra. Så klok av skade så bestilte jeg nå Palak paneer (vegitar) Medium pluss sterk... Jeg er kjøttespiser og alt spisende men dette toppet alt, jeg

Dato for besøk: august 2023
Takk, Frode L

Hei!

Tusen takk for din anmeldelse!
Så kjekt å høre du var fornøyd!
Velkommen tilbake igjen.

Anmeldt 24. juli 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat, god service, fine priser. Naanbrødet er det beste jeg har smakt noensinne! Helt klart verdt et besøk! :)

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Suzanne S
Heidi SC, Markedsføring på Lille India Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2023

Hei Suzanne!

Tusen takk for fin tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse!

Velkommen tilbake ved en annen anledning!

Reisende som så på Lille India Egersund, så også på

Har du vært i Lille India Egersund? Del dine erfaringer!