God service og rask betjening. Flott sted og område.
Maten smakte og bær preg av frityr og grillkrydder.
God service og rask betjening. Flott sted og område.
Maten smakte og bær preg av frityr og grillkrydder.
15–19 av 67 anmeldelser
Aldri før har vi hatt en dårligere restaurantopplevelse enn vi hadde på Kniv & Gaffel i går. Derfor de en elendig tilbakemelding fra oss får;
1. Ingen tok i mot oss da vi kom. Hvorfor måtte vi selv finne ut hvor i restauranten det var rom?
2. Vi satt i 15 minutter før noen oss oppmerksomhet gav, hva er i veien med servicegraden her - himmel og hav!
3. Da mange ulme blikk hadde blitt sendt, til slutt litt attention mot oss ble vendt.
4. Da drikken ble servert, den i bordet ble slengt. Den veltet faktisk, tenk!
5. Etter mange påminnelser fikk vi bord i solen da det ble ledig, men vi måtte selv be om at det skulle ryddes, så snedig!
6. Da maten var klar fikk vi kjeft fordi vi hadde byttet bord, til tross for at servitøren det gjord’.
7. Burgerne var dyre og kun helt på snitt, så med mangel på service det ble ikke mye tips gitt.
8. Vi kan love staben og eier at vi ikke kommer tilbake, da må dere i så fall slutte å gjestene forsake!
9. Vi konkluderer med at dette er det verste vi har sett, så styr unna - det eneste du blir her er gretten og mett!
Spis ikke her!
Mat ryddes ikke, og fugler har invadert stedet, snur du ryggen til er de på bortebane og spiser maten din!
Personalet er hverken kompetent eller interessert, styr unna!
Maten var god og servicen ok. Vi satt ute i finværet og synes det var meget plagsomt at det var andre gjester der som satt og røyka
Er tilbake i Egersund på jobb, så tok vi en tur til Kniv og Gaffel.
Det var bra at vi gjorde det.
For burgeren var helt fantastisk og det var også den porsjonen med "Dirty Fries".
Anbefales på det sterkeste.