“Elendig service og frekk betjening.”
Anmeldelse av Kniv & Gaffel

Kniv & Gaffel
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Egersund
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Elendig service og frekk betjening. Da vi spurte om vi fikk ha med vår lille hund var det greit imot at vi måtte sitte helt ute, da ikke under tak. Helt greit, men da vi spurte om litt vann til hunden i en skål ble dette møtt med forundring og kvass kommentar tilbake. Måtte bestille mat via app, denne var treg og betaling gikk ikke gjennom. Måtte derfor bestille på ny, ved en feiltagelse ble ett måltid feilbestilt. Da vi informerte om feilen og om denne kunne byttes (kjøtt/ikke-kjøtt) fikk vi blankt nei. Ingen penger kunne refunderes, vi måtte isåfall kjøpe ny. Veldig skuffende, sure folk.

1  Takk, mias352

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Maten er ikke særlig imponerende. Nekter dessuten take away nå det er etter deres mening er mange i restauranten.

1  Takk, trondl303
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

God service og rask betjening. Flott sted og område.
Maten smakte og bær preg av frityr og grillkrydder.

1  Takk, gretheloh
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Aldri før har vi hatt en dårligere restaurantopplevelse enn vi hadde på Kniv & Gaffel i går. Derfor de en elendig tilbakemelding fra oss får;
1. Ingen tok i mot oss da vi kom. Hvorfor måtte vi selv finne ut hvor i restauranten det var rom?
2. Vi satt i 15 minutter før noen oss oppmerksomhet gav, hva er i veien med servicegraden her - himmel og hav!
3. Da mange ulme blikk hadde blitt sendt, til slutt litt attention mot oss ble vendt.
4. Da drikken ble servert, den i bordet ble slengt. Den veltet faktisk, tenk!
5. Etter mange påminnelser fikk vi bord i solen da det ble ledig, men vi måtte selv be om at det skulle ryddes, så snedig!
6. Da maten var klar fikk vi kjeft fordi vi hadde byttet bord, til tross for at servitøren det gjord’.
7. Burgerne var dyre og kun helt på snitt, så med mangel på service det ble ikke mye tips gitt.
8. Vi kan love staben og eier at vi ikke kommer tilbake, da må dere i så fall slutte å gjestene forsake!
9. Vi konkluderer med at dette er det verste vi har sett, så styr unna - det eneste du blir her er gretten og mett!

5  Takk, helenewebe
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Spis ikke her!
Mat ryddes ikke, og fugler har invadert stedet, snur du ryggen til er de på bortebane og spiser maten din!
Personalet er hverken kompetent eller interessert, styr unna!

1  Takk, Thomas_Stadaas

Reisende som så på Kniv & Gaffel, så også på

Egersund, Eigersund

Har du vært i Kniv & Gaffel? Del dine erfaringer!