Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Norges beste burger? Må prøves”
Anmeldelse av Kniv & Gaffel

Kniv & Gaffel
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Egersund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

I den lille koselige byen på sørvestlandet er nok dette plassen du får byens beste burger. Kanskje Norges beste?
I en herlig atmosfære nede på kaien finner du en rikelig meny med mange alternativer.
Enkel bestilling via QR kode ved bordet. Enklere kan det vel ikke bli. Her var det både barnefamilier, venner å sikkert syforening. I strålende sol ytterst på kaien med en isbar like ved siden kunne ikke dagen bli mye bedre.
Enkel parkering for både biler og båter. Gratis for båter inntil 18.00 og bortimot gratis for biler også.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, phovland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (61)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 61 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Bestilling i «koronatider» måtte gjøres via app. Oppleves som et påskudd for å holde kostnadene nede og ikke som et smitteverntiltak. Bordet vårt var absolutt ikke rengjort før vi satte oss. De mister jo muligheten for tips da. Ikke full restaurant, så det burde være godt med tid for godt renhold.

Drikke kom veldig fort. Maten lot vente på seg både vel og lenge. Når den endelig kom var unnskyldningen at det var så mye take away....

Burger (selvsagt) var måltidet. Smakte fortreffelig. Mektig måltid med masse gode smaker. Usedvanlig sprø og god pommes frites.
Trivelig betjening.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Per B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Elendig service og frekk betjening. Da vi spurte om vi fikk ha med vår lille hund var det greit imot at vi måtte sitte helt ute, da ikke under tak. Helt greit, men da vi spurte om litt vann til hunden i en skål ble dette møtt med forundring og kvass kommentar tilbake. Måtte bestille mat via app, denne var treg og betaling gikk ikke gjennom. Måtte derfor bestille på ny, ved en feiltagelse ble ett måltid feilbestilt. Da vi informerte om feilen og om denne kunne byttes (kjøtt/ikke-kjøtt) fikk vi blankt nei. Ingen penger kunne refunderes, vi måtte isåfall kjøpe ny. Veldig skuffende, sure folk.

Dato for besøk: august 2020
Takk, mias352
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Maten er ikke særlig imponerende. Nekter dessuten take away nå det er etter deres mening er mange i restauranten.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, trondl303
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

God service og rask betjening. Flott sted og område.
Maten smakte og bær preg av frityr og grillkrydder.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, gretheloh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kniv & Gaffel, så også på

 
Egersund, Eigersund
 

Har du vært i Kniv & Gaffel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din