Trivelig og avslappet atmosfære, dyktige ansatte og et stort utvalg av håndverksøl fra norske bryggerier.
Jeg innrømmer at jeg som innbygger ialt for liten grad benytter serveringstilbudene i Egersund. Unntaket er Mungåt som vi siden oppstarten jevnlig har blitt besøkt sammen med venner.
Her har de øl av alle typer fra bredt spekter av bryggeri. Menyen er ryddig satt opp slik at en kan finne sine ølvarianter.
For de som er lite begeistret for øl har de et par velsmakende cidervarianter (Egge gård).
Atmosfæren er det beste med stedet. Avlappet og fri for diskodans. Her kan en gjerne spille litt brettspill. Møblement er retro -70 tallet. Trivelig betjening
Mungåt er en trivelig ølbar der du i en rolig atmosfære kan nyte en god øl. Godt utvalg av forskjellige øytyper både fra kraner og flasker. Anbefales for de som ønsker å koble av med gode venner og en god øl. Selger også vin og mineralvann, slik at de andre også kan være med
En trivelig plass med hyggelig personale.
Litt spesiell møblering, men slikt kan man leve med.
Stort utvalg i spennende øl og menneskene bak disken har en viss peiling på det de gjør også.
Øl bar midt i Egersund sentrum. Fin atmosfære og greit utvalg av øl. Øl planke på 8 forskjellige testet ut og kunne få god hjelp viss enn var i tvil. Litt skuffende å måtte sitte på "gamle skole stoler" i et eller så bra lokale.