Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lyntur innom”
Anmeldelse av Mungåt Ølbar

Mungåt Ølbar
Bestill bord
2
ons. 28.7.
20:00
Vurdert som nr. 5 av 17 Restauranter i Egersund
Beskrivelse: Vi skjenker utelukkende øl fra norske mikrobryggerier og spesialøl fra større nasjonale bryggeri. Enten du er vel bevandret innen norsk ølkultur eller bare ønsker å nyte en øl av god kvalitet, vil du hos oss ha mulighet til å utvide og utforske egne smakspreferanser i et trivelig og stemningsfullt miljø.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi skjenker utelukkende øl fra norske mikrobryggerier og spesialøl fra større nasjonale bryggeri. Enten du er vel bevandret innen norsk ølkultur eller bare ønsker å nyte en øl av god kvalitet, vil du hos oss ha mulighet til å utvide og utforske egne smakspreferanser i et trivelig og stemningsfullt miljø.
Anmeldt 3. august 2020

Var innom i 30 min > gikk raskt, skulle rekke en middag.
Stakkars bartenderen var alene og stresset.
Eneste måte å bestille drikke på i disse corona tider var via app. Jeg fikk det til, men andre som skulle ha mer i samme best. ble det en del rot av. Tror det hadde vært bedre å bare bestille i kassen som normalt. Bartender må jo uansett gå å servere.

Dato for besøk: august 2020
Takk, CervezaTaran
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 27 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Godt utvalg av øl fra norske «mikrobryggerier». 7-fjell på tap trekker også opp. Litt trist interiør, men hyggelig betjening som tar korona på alvor. Litt kjedelig å være på pub med korona, for får jo ikke sosialisert så mye.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, audunw2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Veldig godt utvalg i øl! Serviceorientert og kunnskapsrik betjening som kom med anbefalinger. Ølbaren hadde svært gode smittevernrutiner som ble overholdt, med maks antall kunder i lokalet, servering ved bordene, betaling med Vipps etc.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Travel588716
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020

Koselig pub i noe retro stil. Har et stort utvalg av øltyper fra inn og utland. Kan også få kjøpt noen småretter. Anbefales.
Synes prisnivået var noe høyt.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, soltuen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2019 via mobile enheter

En veldig koselig pub/ bar til å være på konsert på. Lite og intimt, men krever ro i salen under konsertene. Mange sorter øl.

Dato for besøk: november 2019
Takk, EliL351
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mungåt Ølbar, så også på

 
Egersund, Eigersund
 

Har du vært i Mungåt Ølbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din