Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted med god stemning”
Anmeldelse av Mungåt Ølbar

Mungåt Ølbar
Bestill bord
2
lør. 25.9.
20:00
Vurdert som nr. 5 av 18 Restauranter i Egersund
Beskrivelse: Vi skjenker utelukkende øl fra norske mikrobryggerier og spesialøl fra større nasjonale bryggeri. Enten du er vel bevandret innen norsk ølkultur eller bare ønsker å nyte en øl av god kvalitet, vil du hos oss ha mulighet til å utvide og utforske egne smakspreferanser i et trivelig og stemningsfullt miljø.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi skjenker utelukkende øl fra norske mikrobryggerier og spesialøl fra større nasjonale bryggeri. Enten du er vel bevandret innen norsk ølkultur eller bare ønsker å nyte en øl av god kvalitet, vil du hos oss ha mulighet til å utvide og utforske egne smakspreferanser i et trivelig og stemningsfullt miljø.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted med god stemning og bra atmosfære. Her kan man sitte ned i bestemors sofa å leske seg med et veldig bredt utvalg norske øl, eventuelt ta seg en drink. Har må det bare bli hyggelig.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, phovland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 27 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020

Var innom i 30 min > gikk raskt, skulle rekke en middag.
Stakkars bartenderen var alene og stresset.
Eneste måte å bestille drikke på i disse corona tider var via app. Jeg fikk det til, men andre som skulle ha mer i samme best. ble det en del rot av. Tror det hadde vært bedre å bare bestille i kassen som normalt. Bartender må jo uansett gå å servere.

Dato for besøk: august 2020
Takk, CervezaTaran
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Godt utvalg av øl fra norske «mikrobryggerier». 7-fjell på tap trekker også opp. Litt trist interiør, men hyggelig betjening som tar korona på alvor. Litt kjedelig å være på pub med korona, for får jo ikke sosialisert så mye.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, audunw2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Veldig godt utvalg i øl! Serviceorientert og kunnskapsrik betjening som kom med anbefalinger. Ølbaren hadde svært gode smittevernrutiner som ble overholdt, med maks antall kunder i lokalet, servering ved bordene, betaling med Vipps etc.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Travel588716
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020

Koselig pub i noe retro stil. Har et stort utvalg av øltyper fra inn og utland. Kan også få kjøpt noen småretter. Anbefales.
Synes prisnivået var noe høyt.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, soltuen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mungåt Ølbar, så også på

 
Egersund, Eigersund
 

Har du vært i Mungåt Ølbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din