Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spesielt”
Anmeldelse av Hauen Kro

Hauen Kro
Vurdert som nr. 4 av 18 Restauranter i Egersund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. desember 2018

Her får du nydelig mat og god service. Morsomt at de har nesten alle verdens penger på veggene. Absolutt å anbefale :)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 360gerd_as
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2226 av 64 anmeldelser

Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

En flott kveld sammen med flotte damer! Undertøy, sko og vesker. Nydelig tapas og vin Alt i alt ett kjekt arrangement på Hauen Kro.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, JaneKLV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018

Vi har spist her mange ganger før, når vi har tatt en weekend i Okka by, men denne gangen ble smaksløkene nok litt skuffet. Fiskesuppen smakte mer mel velling enn fisk, og baccalaoen folkens skal serveres med klippfisk og ikke med lettsaltet torsk. Så håper vi på litt bedre kvalitet neste gang.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 77vidare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018

Vi var 2 par som fant ut at vi skulle ta en tur ut og spise middag i Egersund, og siden det var lenge siden vi hadde besøkt Hauen Kro valgte vi å gå der. Fikk bord ved vinduet i andre etasje, fikk menyer og drikkevarer meget raskt. Menyen er liten, og velkjent for de som spiser ofte her. 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter, disse har vært på menyen sikkert i 20 år med mange forskjellige eiere og med forskjellig kvalitet og vrier.
Men vi fikk 3 meget gode retter av veldig god kvalitet, Gjennomført kvalitet på alt, også tilbehøret. LENGE siden vi har fått så GOD mat i Egersund en lørdags kveld. Vi kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 1959late
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018

Verdens beste kompemiddag, den kan anbefales. Lite interessert servitør, kom med mat, men viste seg ikke mer så lenge vi var der. Tenkte å skryte skikkelig av maten, men ingen å skryte til. Her hvor maten smakte så godt burde de som serverer skjerpe seg. Viktig å være oppmerksom også under måltidet. I mitt reiseselskap spiste noen annen mat også. Det var like bra. Honnør til kokken, stryk til resten av staben. Vil tilføye at det var lite kunder så kan vel ikke skylde på at det var travelt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, K1133NVanneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hauen Kro, så også på

 
Egersund, Eigersund
 

Har du vært i Hauen Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din