Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Opplæring hva er det? ”
Anmeldelse av Mamas Pizza Egersund

Mamas Pizza Egersund
Bestill bord
2
tir. 3.8.
20:00
Vurdert som nr. 12 av 18 Restauranter i Egersund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. februar 2019 via mobile enheter

Trist opplevelse igjen,
bestilling glemt, rotete og skittent.. Maten smaker ok, men ikke mer enn det. På tide for leder å involvere seg ?...

Dato for besøk: februar 2019
6  Takk, John-Hestnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 43 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

dårlig!! de hadde satt sperrebånd i lokalet, slik at kun to bord var ledig inne. årsak de hadde sikkert rydda men kl var bare 19, så slapp de bryderi m å vaske gjetter jeg? fikk de til å åpne flere bord. det kom flere gjester til etter dette, så merkelig at de sperra!? ølen fra tappekran var veldig dau! ? anbefaler å kjøpe flaske istedet. . pizza var grei nok.. det var billigere med stor pizza, men det sa de ingenting om når man bestilte . skuffende..

Dato for besøk: juli 2018
3  Takk, morten r
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2018 via mobile enheter

Fikk bord og menyen. Åsså måtte vi bestille ved disken og med tilbake til bordet fikk vi en biper når maten var ferdig. Og d skal si ikke tok lang tid. 2stk pizza servert på disken i løpet av 16min er bra. Maten smakte ordinært dessverre...

Dato for besøk: mai 2018
Takk, svenroarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2018 via mobile enheter

Dette er en mer i kantine/cafesegment. En må gjøre bestilling og betaling i kassen. Får med en nymotens «blinker» som forteller når en skal hente maten.

Vi var fire innom. Det ble bestilt litt ulikt. Så vi fikk både lasagne, pasta og pizza på bordet.
Kvalitet på maten er helt OK i forhold til pris (ikke en suveren smaksopplevelse). greit interiør, men bordene var ikke særlig rengjort.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Tengs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2017 via mobile enheter

Dette var en nedtur. Vi spiste lunch der med jobben og jeg hadde kyllingsalat! Ikke rare salaten. Men prisen var ok. Har spist 3 ganger på mamas og det er lite «mamas» over det som serveres og mye gatekjøkken.

Dato for besøk: november 2017
Takk, ProfessorTravelling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mamas Pizza Egersund, så også på

 
Egersund, Eigersund
 

Har du vært i Mamas Pizza Egersund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din