“Anbefales”
Anmeldelse av Mellombels Ølstove

Mellombels Ølstove
Vurdert som nr. 5 av 40 Restauranter i Bryne
Anmeldt 11. februar 2023 via mobile enheter

Ble anbefalt av en kollega herfra til å dra på denne baren. Pleier vanligvis å dra på byen i Stavanger. Gikk over all forventning. Veldig fin bar, og gode utvalg. Kan virkelig anbefales videre

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Marie D

Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Meget bra ølutvalg for de som liker å smake forskjellig øl, planke kan anbefales i tilfelle, mellombels er og flinke til å hele tiden forandre på tappelinjen, god plass

Dato for besøk: mars 2020
Takk, 677sveinh
Anmeldt 2. mars 2020 via mobile enheter

Kjekk kveld med konsert av Ållveltes. Kjøpte boblet, hadde bare små flasker til 139 kr - blir ganske dyrt, anbefaler vin. Litt lite sitteplasser, men kom 2 timer før så vi fikk plass🤗

Dato for besøk: mars 2020
44  Takk, Anne-Tone
Anmeldt 10. oktober 2019

Vi tok turen innom før vi skulle spise.
God drikke i hyggelige omgivelser og god service.
Hva mer skal en forvente ?

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Petter B
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Godt utvalgt av drikke, koselig stemning god underholdning og god finger mat 😀 alltid kjekt å ta turen innom

Dato for besøk: mai 2019
Takk, 762kristines

Reisende som så på Mellombels Ølstove, så også på

Har du vært i Mellombels Ølstove? Del dine erfaringer!