Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Nydelige bru i flott natur

Flott bru som gjør det mulig å kombinere fine turer i Sandtangen og Njåskogen. Skulle hatt et... les mer

Anmeldt 18. februar 2022
LarsL23
,
Bryne, Norge
F a n t a s t i s k🤩

Flott tur som kan gås hver eneste dag🤗litt kaldt en tidlig morgen men magisk stemning. Ikke mye... les mer

Anmeldt 30. desember 2019
Anne-Tone
,
Norge
via mobile enheter
Les alle 21 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
14
5
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
14
5
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 21 anmeldelser
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Var på sykkeltur med en 5åring, han syntes det ble litt i lengste laget da vi ble møtt av en vegg av motvind på vei tilbake, men brua er et flott tilskudd til Frøylandsvatnet og Bryne som by. Slutter sammen en fin turløype. Burde brukt brua mer. Flott byggverk som jeg håper vedlikeholdes og står i uendelig mange år!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, f-foerl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2018

En flott turvei som startet fra Bryne i nydelig solskinn frem til Njåskogen og tilbake. Midgardsormen lå flott til over vannet. Kjekke aktiviteter på veien for liten og stor

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Ankiapp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. mai 2018 via mobile enheter

Å gå langs Frøylandsvannet er ikke noe stor opplevelse, men bruen er kul. Kjekt å se at man prøver å gjøre denne turstien til noe mer enn bare å tråkke seg frem og tilbake langs vannet. Men har man gått fra Bryne og til bruen, gått over denne og tilbake, så er man liksom ferdig med det.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, 280jang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Spennende turvei langs Frøylandsvatnet fra Bryne eller Klepp st. Broen over vannet er fantastisk å oppleve og er helt ny i moderne arkitektur. Må oppleves!

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, 694Te
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mai 2017

Midgardsormen deler Frøylandsvatnet i to gode turdistanser. Broen og terrenget rundt er verdt en tur i seg selv, men i tillegg kan du ta en rundtur både mot nord, Kverneland og mot sør, Bryne

Dato for opplevelse: april 2017
1  Takk, Arvid B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser