“Fantastisk god burger. Smaken”
Anmeldelse av Kvess Burger & Grill

Kvess Burger & Grill
Vurdert som nr. 8 av 40 Restauranter i Bryne
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk god burger. Smaken av burgeren var helt riktig, og den ble servert sammen med noen meget gode søtpotetfries. Hyggelig kokk som underveis kom og spurte om maten var bra. Bedre kan ikke et gatekjøkken bli, og derav topp vurdering.

Takk, matkritisk

Anmeldt 27. juli 2019

Vi kjøpte middag der. Vi var veldig fornøyde. Maten var veldig god og fint anrettet. Koselig personale.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, TrailBlazer795691
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Burger og pizza jærens beste. Anbefaler cheddar+bacon angusburger og pizza nr10
Hyggelig personal, rent og fint lokal😊

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Dan Even H
Anmeldt 13. februar 2019

God service, hyggelig personale, gode porsjoner, rent og ryddig, men maten er ikke imponerende dessverre, mitt 2. besøk for å gi stedet en tjans til, var ikke nevneverdig bedre enn det første besøket. Den første gangen ga jeg en muntlig, (men snill og konstruktiv tilbakemelding) om at kyllingen dessverre var overstekt og tørr, og et godt tips vil være å steke den mindre neste gang, fikk ingen tilbud om nytt, men det ble lovet at dette ikke skulle gjenta seg neste gang, men..... smaksopplevelsen uteble og var rimelig likt også denne 2. gangen, hyggelige folk er viktig, men maten (kylling retter) er dessverre ikke gode nok..

Dato for besøk: januar 2019
Takk, overemi
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Serverte en god BBQ burger med godt tilbehør. Pommes frites var litt daff, men burgeren satt.
Greit sted for en rask lunsj eller middag!

1  Takk, Roy50srg

Reisende som så på Kvess Burger & Grill, så også på

Har du vært i Kvess Burger & Grill? Del dine erfaringer!