Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste plass Bryne”
Anmeldelse av Happy Time Bryne

Happy Time Bryne
Vurdert som nr. 15 av 25 Restauranter i Bryne
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. januar 2019

Kommer alltid tilbake her for et godt måltid. Alltid folk innom her, populær plass for nattes mat og dagen derpå mat. Ypperlig service og hyggelige folk. Rullekebab med pomfri og ost er en slager.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, salten89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 15 anmeldelser

Anmeldt 29. desember 2018

legendarisk pizza og kebab! kjempe god saus, og helt virdunderlig hamburger. elsker den plassen der! En god plass og dra for en 100 lapp

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Michael J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2018

Helt grei mat, ypperlig service. Kan være endel bråk i køen på natta, men vekter passer som regel godt på.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Noocyte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2017 via mobile enheter

Hadde rullekebab. Ikke beste kjøttkvaliteten. Det verste var derimot sausen, en merkelig lys variant. Denne var direkte kvalmende. Går ikke hit igjen.

Dato for besøk: april 2017
4  Takk, jrico760
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2017 via mobile enheter

Kjempe god middag og god sørvis fra me kom til me gikk ganske mye å velge å spisse og di tar vare på deg vist du har alergi

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, karl0skarr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Happy Time Bryne, så også på

 

Har du vært i Happy Time Bryne? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din