“Anbefales!”
Anmeldelse av Apoteket - Jærkokken

Apoteket - Jærkokken
Vurdert som nr. 4 av 40 Restauranter i Bryne
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Deilig mat i hyggelige omgivelser med nydelig oppdekning. Vennlig vertskap. Avsluttet med dessert som tapas, og kunne nesten trille hjem. Jeg kommer helt sikkert igjen.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, reiser98

Anmeldt 17. mai 2022

I utgangspunktet et sikkert valg siden maten alltid er bra, og omgivelsene (normalt) er fantastiske. Dessverre ble det en forventningsbrist for oss da vi skulle feire konfirmasjon der. Vi ble vist ned i kjelleren der det var lavt under taket, ingen vinduer og svært trangt. Men maten og dem som serverte der må vi skryte av.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, Road771292
Anmeldt 15. november 2021 via mobile enheter

Dette ble en festaften. Maken til bord må en lete lenge etter. Og maten var en drøm. Når så vertskapet er vennligheten selv, og kokken kommer selv og forteller om mat og vin, ja da skal det noe til å finne bedre. Denne restauranten kan anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: november 2021
1  Takk, Henning L
Meander45220128511, Eier på Apoteket - Jærkokken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Håper dere tar turen tilbake 😊

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Allerede når du trår inn døra merker du at dette er noe utenom det vanlige.
Her er det hjertelig velkomst av vertskapet og en atmosfære som gjør at du glemmer deg helt bort fra hverdagens kjas og mas.

De lekreste retter med lokale råvarer, serveres av kokken og hans fru sammen med hyggelig prat og historier om både husets & råvarenes opprinnelse.

Tilhørende drikke må også nevnes - utvalget er stort, men vi falt for anbefalingene om norskprodusert cider fra Hardanger. Iseple som dessertvin er en ny favoritt.

En ting er sikkert; vi kommer tilbake!

Takk, Linn S
Kristine_O_H, Kundeansvarlig på Apoteket - Jærkokken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, og takk for at dere tok turen til oss 🥰 Håper vi sees igjen

Anmeldt 16. juli 2020

7 venner bestilte bord for mat og hygge en feriekveld. Det ble en fantastisk opplevelse med nydelig mat og lekkert bord. Dette stedet anbefaler vi for alle som er glad i god mat og hyggelige omgivelser. Vertskapet var topp 👍Vi kommer gjerne igjen 🤩

Takk, Laila S
Kristine_O_H, Kundeansvarlig på Apoteket - Jærkokken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Tusen takk for besøket og fine ord 🥰

Reisende som så på Apoteket - Jærkokken, så også på

Har du vært i Apoteket - Jærkokken? Del dine erfaringer!