Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gastro pub”
Anmeldelse av Brix Brygghus

Brix Brygghus
Vurdert som nr. 2 av 25 Restauranter i Bryne
Prisklasse: USD 18 - USD 37
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Midt i storgaten i Bryne. 20 øl på tapp. + flaskeøl.
Mat på menyen i dag Jærtaco og fish & chips. (Se bilde)

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 330kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2832 av 36 anmeldelser

Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Vi hadde julebord med 13 stk rundt bordet. Alle valgte hver sin rett (flere ulike) og alle var mette og fornøyde. Avsluttet med en ølbrulè Godt utvalg i baren, gøy med detaljen at man kan se tankene hvor ølet brygges og tappes fra.
Var mye folk i lokalet, men likevel en slags fredelig og god pub-stemning!
Gleder meg til å prøve lunsj menyen. Her blir jeg stamgjest.

Anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, f-foerl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Var her rett etter åpning og hadde da gitt plassen topp score. Hadde gledet oss til ett nytt besøk i januar. Ble denne gangen ganske skuffet. Bestilte det samme som sist, Brix kylling. Stod det va en halv kylling, men dette må vær den minste kyllingen de kunne funnet.. mindre mat har jeg skjeldent fått på en restaurant. Vi som hadde denne retten ble langt fra mett. Var dessuten tom for desserter. Betjeningen var derimot veldig hyggelig og plassen er veldig koselig. Håper dette tar seg opp til neste gang vi kommer

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Nwern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2019

Brix Brygghus er et svært bra sted på Bryne. De brygger eget øl, som er topp! I tillegg har de stort utvalg av andre ølsorter, samt vin og brennevin. Maten er god og tilpasset øl. Trivelig lunch og middagstid om kvelden! Personalet er vennlig og profft.
Ligger sentralt i Storgaten.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 694Te
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Ble tatt i godt i mot i varme lune lokaler. 1 etasje en bar og med innsyn til bryggeriet, 2 etasje er det perfekt sted for å nyte god mat.
Vårt selskap valgte fish and chips og det gjør vi gjerne igjen. Smakte nydelig, mye øl å velge i for ølelskere. Vi kommer gjerne tilbake igjen.

Dato for besøk: desember 2018
3  Takk, 2nil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brix Brygghus, så også på

 

Har du vært i Brix Brygghus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din