Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sulten når du kommer, sulten når du går....”
Anmeldelse av Brix Brygghus

Brix Brygghus
Vurdert som nr. 2 av 26 Restauranter i Bryne
Prisklasse: USD 18 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Ad mat:
Tja, ikke mye å bli mett på.
Hamburgerne var gode, men fries fulgte ikke med.
Stjerneskudd-smørbrød er ikke i nærheten av slektningen sin i Danmark, dessverre. Rugbrødet var lite, rødspette like så, toppet med ca en spiseskje-mengde reker. Funket som apetittvekker, men ikke som hovedrett.

Ad drikke:
Ølet var godt

Ad service:
Hyggelig betjening, men med variabel kunnskap. Jobber du ved et brygghus bør du kunne litt om ølet du serverer...

Summa sumarum:
Gjennomsnittlig spisested, vi kommer ikke til å komme innom igjen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Linn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (38)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 38 anmeldelser

Anmeldt 2. mars 2020 via mobile enheter

Spiste blåskjell og pommefrites etter en fantastisk konsert med Astrid Kloster. Kjekk lørdag med mye folk.

Dato for besøk: mars 2020
42  Takk, Anne-Tone
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2019 via mobile enheter

Ved sist besøk ga jeg denne plassen en middels karakter. Brix har virkelig tatt seg opp for min del. Vi hadde et variert utvalg av menyen og alle var veldig fornøyd med maten. Betjeningen er det ingenting å utsette på, veldig hyggelige og oppmerksomme selv i en travel tid med julebord. Atmosfæren er meget god. Gleder oss til neste besøk.

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, Nwern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2019 via mobile enheter

Flott restaurant med svært gode & oppmerksomme servitører. Åpenbar lidenskap for øl. Slike restauranter er det ikke mange av i distriktet. Anbefales

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, DanNilssen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2019

Fredag var vi elleve personer fra jobb som hadde "lønningspils" på Brix. Vi hadde forhåndsbestilt mat samt omvisning og ølsmaking i bryggeriet.
Lokalene er veldig koselige med god atmosfære. Stilig med glassvegger inn til bryggeriet fra bar/restaurant og ellers inn til gjæringstankene i underetasjen.
De fleste hadde bestilt Fish & Chips og vi fikk store stykker med fersk torsk bakt i øltempura. Veldig bra! Vi fikk god service av hyggelig betjening!
Til maten hadde vi selvfølgelig øl fra Brix og alle var fornøyd med eget valg.
Etter maten fikk vi omvisning i bryggeriet med ølsmaking og veldig god informasjon om øl og brygging fra bryggerimesteren.
Et besøk her kan anbefales!

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
Takk, 711maia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brix Brygghus, så også på

 

Har du vært i Brix Brygghus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din