Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Full Hemmeleg opplevelse ”
Anmeldelse av Hemmeleg Restaurant

Hemmeleg Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 25 Restauranter i Bryne
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 140
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Hadde ett skikkelig positivt besøk hos Hemmeleg på Bryne. Valgte hemmeleg 3 retters meny med vinpakke i det hemmelege blå rommet. En spesiell og fin atmosfære. Kun positivt å si om mat og service. Anbefales veldig om en ønsker en matopplevelse utenom det vanlige. Alle råvarer i topp kvalitet fra lokale bønder og leverandører. Det koster selvsagt litt for 3 retters i det blå rommet, som er spesialiteten, men absolutt verdt det. Ellers kan en også prøve annet fra menyen som en velger selv i den andre delen av restauranten. Ekstra takk til kokken som lagte spesial dessert til mannen som ikke liker søtt det var tatt på sparket og like godt som alt det andre.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, HanneRockyWhiskey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 62 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi var tre venninner på en herlig helaften på Hemmeleg. Vi hadde en flott 3 retters med godt tilpassede viner til. Hver rett var en eksplosjon av smaker, fra forrett-hovedrett og til dessert! Absolutt verdt togturen fra Stavanger.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, anita197802
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Alltid spennende å spise på Hemmeleg, selv om vi har vært der flere ganger.
Ikke vet vi hva vi får, og kombinasjonene er alltid spennende. Lunsj hvor vi bl.a hadde vaffel med kjøtt eller reker. Eller en Hemmeleg dessert.
Vi hadde også med en glutenallergiker som hevder at det glutenfrie brødet var det beste vedkommende hadde fått på restaurant.

Prisnivå: En hel del dyrere enn McDonalds, men også VELDIG mye mer spennende og bedre.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, ErlingK_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Et meget godt valg!!
Gode lokale råverer og en spennende mix av smaker, anbefales til alle som elsker gourmetmat

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Hergax
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2020

Eg har besøkt Hemmeleg restaurant mange gonger sidan opninga, og vert kvar gong like glad av å vere der. Lokalet er godt å vere i, med roleg jazzmusikk og fine fargar, og servitørane er blide, vennlege og kunnskapsrike. Maten er likevel det viktigaste for meg, og på Hemmeleg toppar maten opplevinga - kvar gong. Kort sagt kan det oppsummerast med to ord: Fargefest og smaksfest. Overraskande, men vellukka råvare- og smakskombinasjonar får ein, både i den gule og i den blå, hemmelege delen. Sesongens grønnsaker, bær og frukt blir brukt til å lage flotte, smaksrike og fargerike rettar. Du kan velje rettar frå open meny i den gule delen, besøke det blå rommet og få ein hemmeleg 3-rettar, eller bestille matkasse til å ha med heim. Anten du vel å nyte maten eller ta med mat heim, kan du vere sikker på å få ei nydeleg, førsteklasses matoppleving. Sist vi hadde gleda av å ete mat frå Hemmeleg, bestilte vi ein hemmeleg 3-rettars meny til å ta med oss heim. Som vanleg vart vi gode og mette og svært fornøgde med maten.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, ToveOWoien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hemmeleg Restaurant, så også på

 

Har du vært i Hemmeleg Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din