Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besta eg har spist”
Anmeldelse av Hemmeleg Restaurant

Hemmeleg Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 27 Restauranter i Bryne
Prisklasse: USD 13 - USD 123
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2021

Va innom for lunsj. Hyggelig servitør og heilt nydelig mat. Spiste luftwaffel. Besta eg har spist någen gang. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, benteh361
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 98 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2021

En overraskelse av de sjeldne! Kreativ omgang med fantastiske lokale råvarer basert på jærsk bondevett og impulsiv smaksetting. Gjør deg klar for pulled kvige og nelkefora gris med grønnsaker og godsaker fra navngitte bønder i nabolaget. Nevnte jeg at kaffien er fra Østrått

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 929ave
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2021

Hadde store forventninger etter å ha lest anmeldelser, men fisken var tørr og smakløs. Limousinkjøtt med nydelig konsistens, men totalt smakløst!!!! Hyggelig betjening, godt brød.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, engelengab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Frode H, Daglig leder på Hemmeleg Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2021

Trist at du opplevde maten slik. Håper du ga beskjed til de som var på jobb. Som du ser på våre anmeldelser fra andre gjester, så var nok dette et unntak. Vi har satt i gang drastiske tiltak for å forbedre vår kvalitet. Håper du får besøkt oss en gang i fremtiden og at du da har et bedre besøk.

Jeg ber deg også om å skrive om restauranter og serveringssteder på tripadvisor som du er fornøyd med. Og ikke bare når du er misfornøyd. Kjedelig om du bare har vært på to restaurantbesøk siden 2017.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2021 via mobile enheter

En fantastisk matopplevelse, etter å ha bestilt "Hovedrett kjøtt". En rett som besto av det beste av hva Jæren kan levere av råvarer. At maten ved servering ble presentert, og så usedvanlig appetittlig ut gjorde at forventningene til smaken var høye. Forventningene innfriddes til de grader, og maken har ikke jeg smakt på lang tid, kaskje aldri. Takker for en fin opplevelse, og kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, rweholt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. februar 2021

Kven hadde trudd — at ein så god restaurant kunne fins på Bryne. Eg har ete her tre gonger nå. Maten er særs god og særs oppfinnsam. Topp mat, topp service, topp atmosfære.

Dato for besøk: februar 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Bryneguy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hemmeleg Restaurant, så også på

 

Har du vært i Hemmeleg Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.