Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod mat”
Anmeldelse av India Tandoori

India Tandoori
Vurdert som nr. 14 av 25 Restauranter i Bryne
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Deilig mat, hyggelig betjening og flinke kokker! Anbefales på det sterkeste. Har spist her flere ganger og er aldri misfornøyd.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, louisekD3522HM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 9 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra mat. Rause porsjoner og gode smaker. Betjening er veldig hyggelige. Kort ventetid på mat. Kan anbefales. Restauranten er innbydene og moderne innredet. Rent og ryddig

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Åge T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2020 via mobile enheter

Kjøpte takeaway 16/5-20. Hyggelig og oppmerksom servitør, kaffi mens vi ventet. Mat raskt levert. På vei hjem ryker papp posen, med fortaus mat som resultat. En telefon, nytt besøk i restaurant, hyggelig, imøtekommende og beklagende servitør og vipps mat på bordet.....denne gang transportert i medbragt handlenett. Det er topp service. At maten smakte godt i tillegg, er heller ingen ulempe. Her går vi gjerne igjen!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, estokkah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2020

Maten var god. Og drinkene svært gode. Men bestilte tandoori rett, og fikk en mini porsjon med saus. Måtte rasjonere den hele måltidet. Var litt rart egentlig. Følte ikke jeg ble helt mett, da jeg ikke spiser like mye ris når det er lite saus.

Også i tillegg kom de og plukket tallerkner før alt var 100% spist opp. Gadd ikke å stresse. (Tror de hadde flere bestillinger på bord, og ville ha oss ut. Kjedelig, da vi hadde tenkt å sitte en time eller to til, og bestille mange flere drinker. Men da stakk vi til en ny plass heller).

Dato for besøk: februar 2020
3  Takk, Sutcivni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på India Tandoori, så også på

 

Har du vært i India Tandoori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din