Bursdagsfeiring

Vi booket bursdagsfeiring for sønnen våres på veras lekeland. Vi var utmerket fornøyd med service... les mer

Anmeldt 9. april 2024
caroline g
" Vera's drømme land"

Svært god service, smilende og imøtekommende personal. Anbefaler veras 😁 også god trening for... les mer

Anmeldt 12. mars 2024
Larsenandre
Oslo, Norge

Anmeldt 1. juli 2020

Kjempekjekk plass for barna våre. Vært innom flere ganger og de storkoser seg. Var innom nylig da var det gjort endel oppgraderinger. Flere sitteplasser inne i selve lekelokalet og det var omgjort i avdelingen for de minste, meget bra. Lokalene fremstår som rene og ordentlige , de vasker matområdet ofte. Toalettene rene og fine. Billig og helt OK mat 😀 høflig og koselig personal.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 409eiriks
Veras_Lekeland, Manager på Veras Lekeland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi setter stor pris på det. Vi gjør stadig oppgraderinger og endringer, fint å høre at det blir satt pris på.

Anmeldt 1. juli 2020

Jilt for både store å små unger🤗
Og for det voksne🤗
Godt kafe området for mat og voksne te å sitte i!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 924anettet
Veras_Lekeland, Owner på Veras Lekeland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi gjør alt vi kan for at barn og voksne på Jæren skal ha et fint lekeland å komme til. Håper dere tar turen innom Veras Lekeland igjen snart.

Anmeldt 18. februar 2020

Kjempe koselig sted, ungene elsker det, med hyggelig personal og skikkelig god mat, oversiktelig mtp å følge med på barna. Vært der mye siden de åpnet:)

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, Z5560QOlenah

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, jeg skal gi tilbakemeldingen videre til personalet og de som lager maten. Takk igjen.

Anmeldt 18. februar 2020

Kjempegøy for barna og veldig fine fasiliteter for de voksne. Stikker definitivt innom neste gang vi er i området.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, 486asbj_rnh

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Anbefal oss gjerne til venner og kjente.

Anmeldt 18. februar 2020

Jeg og barna var på Veras før jul, og de hadde det kjempe gøy. Det var endel folk i caféområdet når vi var der, men vi fikk plass. Fra caféområdet hadde vi god oversikt over lekelandet, noe som jeg syns er viktig i et lekeland. Vi kjøpte mat (hamburger fra barnemenyen), og den var veldig stor. Mistenker at barna fikk voksen-størrelse på burgeren.

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, godztian
Veras_Lekeland, General Manager på Veras Lekeland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemeldign, kom gjerne å besøk oss igjen.