Kjekk plass for barna. Lite nok til å holde oversikten, men stort nok til lek i mange timer... les mer
Kjempekjekt ! Fint lekeland og mange kjekke ting å gjøre for barna :) Rent og ryddig. Barna koste... les mer
Kjempe flott og sentralt lekeland.Rent og fint.Er aktiviteter for små og store.Stor tommel opp for denne plass
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Velkommen tilbake til oss.
Kjempekjekk plass for barna. Virket som betjeningen er veldig opptatt av å ha det rent og ryddig. Kommer gjerne igjen her.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Velkommen tilbake.
Rent, ryddig, hyggelig personal, god mat til en rimelig pris, barna storkoser seg. Kommer snart igjen.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, håper å se dere igjen snart.
Koselig lekeland som kan utfordre både små og litt større barn. Rene og ryddige lokaler og et fantastisk hyggelig personalet
Vi kommer garantert tilbake
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss på Veras Lekeland.
Ungene elsket plassen og vil tilbake allerede i morgen. Rent og ryddig lekeland med masse kjekke leker. God mat til en veldig grei pris også. Anbefales!
Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Vi gleder oss til å se dere igjen her hos oss på Veras Lekeland.
Rent og passe stort lekeland. Noe for barn i alle aldre. Gøy for både barn og voksen:) Variert matmeny, god mat ift andre liknende steder og gratis påfyll av kaffe. Kommer gjerne hit fremfor Leos lekeland.
Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding, håper vi ser dere igjen hos oss snart.