Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Andre besøket på Zaika, helt topp !”
Anmeldelse av Zaika The Royal Taste

Zaika The Royal Taste
Vurdert som nr. 3 av 25 Restauranter i Bryne
Prisklasse: USD 6 - USD 36
Beskrivelse: Dette er en ny gren av zaika the royal teste. vare Restaurant har lang erfaring innen restaurant og matbransjen. Vi tilbyr god stemning & ekte indisk mat av høy kvalitet na pa Bryne.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Dette er en ny gren av zaika the royal teste. vare Restaurant har lang erfaring innen restaurant og matbransjen. Vi tilbyr god stemning & ekte indisk mat av høy kvalitet na pa Bryne.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Andre besøket på Zaika, og det har vært meget bra begge gangene ! God størrelse på porsjonene og meget hyggelig betjening

Dato for besøk: september 2020
Takk, MrKleppe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 23 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat med mange gode smaker, saftig og godt kjøtt både av kylling og biff, anbefaler absolutt denne plassen hvis man er ute etter smakfulle retter og i tillegg til hyggelige priser! Vi var 4 personer som delte 4 forskjellige varianter av kylling og biff med forskjellige naanbrød og ris som tilbehør, virkelig en god smaksopplevelse og betjeningen var også hyggelige og observante, «tommel opp»her kommer vi igjen!

Dato for besøk: august 2020
Takk, ovenettis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og god service midt på Bryne torg. Vi bestilte flere ulike retter og alt smakte ypperlig. Godt utvalg i menyen. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Sivkarinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Bestilte biff korma lunsj rett på den nye indiske resturanten på Bryne. Veldig smakfullt måltid! Nydelig atmosfære i resturanten. God oppfølging av hyggelige servitører. Anbefales sterkt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 00tuva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Jeg har mest fokus på smak, og her ble jeg kjempefornøyd med både smak og mengde. Har prøvd 2 styrkegrader så langt og fikk god forklaring på hvor sterkt det sterkeste er.

De ansatte virket veldig glade og lidenskapelige.

Det er flott utsikt mot «andedammen».

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jonee532
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Zaika The Royal Taste, så også på

 

Har du vært i Zaika The Royal Taste? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din