“Lunsj”

Kjøkkenet cafe og delikatesse
Vurdert som nr. 6 av 40 Restauranter i Bryne
Kjøkken: Europeisk
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Dette er den plassen i bryne jeg spiser flere ganger i mnd. Maten er ypperlig, smaker kjempegodt. Du kjenner alle smakene du spiser, gratis brød og pesto. Kjempebra barnemeny med kjøttboller og poteter, pasta å pølse. Hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste. ✌️😁

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, elseh2014

Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Prøvde nudelsalat, capresesalat og tynnbunnet pizza med parmaskinke. Deilig mat. Lite folk i restauranten, men en del gjester på take-away.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 970erlingr
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Veldig god pastasalat og nuddelsalat med scampi. Lunsjboks med rikelig porsjon og kjempegod smak. Rød pesto og foccasia brød på sitt beste 😄 en av de beste plassene for mat på Bryne 👌

Dato for besøk: september 2018
Takk, HanneRockyWhiskey
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Innertier igjen, nydelig pastasalat med godt tilbehør - virkelig en suksess som lunsjsted også for forretningssamtaler.

Vi kommer igjen!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Roy50srg
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Kl 17 en sen ettermiddag, tok sulten oss litt og vi bestemte oss for å ta en matbit ute, og valgte «kjøkkenet» og skulle nok heller valgt vårt eget kjøkken ser vi etterpå!
Det vi ble møtt med var: «vi stenger kl 18 altså» og skjønte ikke problemet med det? de serverer jo kun enkle raske retter, og med kun 2 kunder i kaféen, burde vel et ostesmørbrød og en salat med kylling som vi bestemte oss for, gå greit på 1 time?
Men det gikk faktisk over en 1/2 time før dette var klart, og selv om ekspeditøren i kassen, som var en av innehaverne, ikke akkurat hadde et smil på lur, (mildt sagt) så var den unge servitøren smilende og rettet opp litt av inntrykket, maten var også pent og innbydende dandert med gode porsjoner, men det hjelper jo lite når smak og krydder smakte helt likt og sært krydret, akkurat som sist gang vi var her, til tross for at vi denne gangen valgte noe helt annet.
Kokkekunsten burde nok vært skrudd opp et par hakk, men det er nå greit nok, men den dårlige kundemottagelsen er god nok grunn alene, til at vi ikke går her mer!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, overemi

Reisende som så på Kjøkkenet cafe og delikatesse, så også på

Har du vært i Kjøkkenet cafe og delikatesse? Del dine erfaringer!