Fantastisk gode senger, jeg måtte spør og det var Jensen senger, frokosten var også helt super med varme brød, egg og bacon , er meget fornøyd med hele oppholdet fra torsdag til mandag. Veldig blide og koselige ansatte.
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Fantastisk beliggenhet på Jæren. Kort til alt :) bra frokost og hyggelig personale. Hadde 5 netter her og hele familien var veldig fornøyde. 20 min. Til Kongeparken og 15 min. Til alle strender langs Jæren. Også kun 5 min. Å gå til togstasjon.
Veldig fornøyd med oppholdet hos Hotel Jæren. Vi bodde 3 netter på connecting rooms. Rent og pent hele veien. Veldig god service og imøtekommende personale som tok seg tid til barna også!
Fantastisk god frokost hvor de ansatte gladelig hentet og lagde det barna etterspurte. Herlig med gratis te/kaffe døgnet rundt.
Kjekt med aktivitetsrommene nede, til barna!
Vi kommer tilbake.
Fin hotell med bra beliggenhet. Butikker, kino og flere spisesteder på gåavstand og ikke minst den flotte elven rett ved siden av som blir lyst opp om kvelden! Fine rom, Hyggelig personell og god frokost.
Hotell Jæren var blitt veldig fint etter opppussing. Spiste julemiddag med familien, var veldig god mat. Gildt lekerom i kjellaren for barna. Spiste jueletallerken og riskrem til dessert. Fantastisk solnedgang.
Tusen takk for superfin tilbakemelding ❤️velkommen igjen
Hotellet hadde ypperlige møteromsfasiliteter. Her manglet det ikke på utstyr for å gjennomføre en samling for kollegaene. Covid-19 tiltakene var av ypperste klasse. Dagen ble avsluttet med en super middag servert av dyktige ansatte. I baren hadde de en ypperlige måte å bruke mobilen til å bestille på og direkte servering på bordet. Hvem gidder å forlate det hyggelige selskapet man er i for å stå i baren? Nei dette var ypperlig. Takk for oss. Kommer garantert tilbake.
Tusen takk for super tilbakemelding Paul :)
Håper å se deg igjen ved en senere anledning :)