“Dyr men god mat”
Anmeldelse av Jordbærpikene Bryne

Jordbærpikene Bryne
Vurdert som nr. 21 av 40 Restauranter i Bryne
Anmeldt 14. juni 2018 via mobile enheter

Alltid utrolig god mat - kylling og bacon salaten er noe av det beste jeg vet! Du får hva du betaler forn

Kunne blitt litt bedre på å hatt foccacia tilgjengelig sånn en ikke må spørre hver gang en er der :-)

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 762kristines

Anmeldt 26. april 2018 via mobile enheter

Vi er innom nesten hver gang vi er på Bryne og spiser eller har kaffi maten er bra stort sett , men vi sakner grovbrød til smørbrød

Dato for besøk: april 2018
Takk, 30knutk
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Generisk kjedelig mat som smaker enten altfor søtt eller bare smakløst. I tillegg er det meste overpriset. Anbefales ikke.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Gabriel U
Anmeldt 4. februar 2018 via mobile enheter

Vi fikk middagen etter ca 20 minutter, 3 åringen fikk pasta jeg spiste hamburger. 3 åringen ville ikke smake på maten da han fikk denne, den var visuelt ikke veldig bra muligens derfor. Jeg spiste litt av burgeren og syns det var litt rar konsistens og smak spiste derfor ikke opp. Senere på kvelden ble jeg skikkelig dårlig og fikk feber, det varte noen timer jeg antar at det var pga maten. Vi har vert her og spist flere ganger tidligere å maten har vert så som så. Men desverre etter denne gangen så ble det nok sidte gang.

Dato for besøk: mars 2017
1  Takk, elseh2014
Frode H, Manager på Jordbærpikene Bryne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2018

Hei Else. Trist at du har hatt denne opplevelsen. Kan du ta kontakt med meg på bryne@jbp.no slik at vi kan undersøke saken. Det er viktig for oss å få samlet inn informasjon i slike tilfeller for å kartlegge situasjonen og forhåpentligvis finne kilden til ditt illebefinnende.

I slike tilfeller er det viktig å ta kontakt med bedriften direkte. Det er alvorlig med en mistanke om matforgiftning og vi ønsker å behandle den seriøst.

Anmeldt 3. januar 2018 via mobile enheter

Bestilte kyllingburger og søtpotet fries, og dette er sålangt min beste spiseerfaring av de Jordbærpike stedene jeg har prøvd.
Kaffi med gratis påfyll er også positivt.
Lokalet er romslig, og det ryddes relativt raskt av bordene slik at det fremstår renslig.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, StavangerStina

Reisende som så på Jordbærpikene Bryne, så også på

Har du vært i Jordbærpikene Bryne? Del dine erfaringer!