“Lang ventetid og mat på forskjellige tidspunkt”
Anmeldelse av Jordbærpikene Bryne

Jordbærpikene Bryne
Vurdert som nr. 21 av 40 Restauranter i Bryne
Anmeldt 5. november 2022

Vi var fire stykker som bestilte sammen. Første rett kommer ganske kjapt, men LENGE etter denne er spist opp kommer rett to. Rett tre og fire kommer heller ikke før lenge etter rett nummer to er spist opp. Det er da gått 45 minutter. Mens vi venter på rett tre og fire gir vi beskjed at vi faktisk sitter sammen og ønsker å spise sammen, får beskjed om at de skal sjekke på kjøkkenet hva som skjer. Får ingen tilbakemelding, ingen beklagelse når de siste rettene endelig kommer, INGENTING! Maten her er ikke gratis og en slik service er fullstendig uakseptabel.

Dato for besøk: november 2022
Takk, Tyrrex
Sandra Helen Varhaug, Eier på Jordbærpikene Bryne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2023

Hei!
Takk for tilbakemeldingen, denne har jeg dessverre ikke sett før nå. Det du beskriver her er ikke slik våre gjester skal oppleve under et besøk hos oss. Jeg vil fortsette jobben med å trene teamet slik at det ikke skal oppstå igjen.

Med Vennlig hilsen
Sandra Helen Varhaug
Daglig leder

Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Jordbærpikene på m44 har tatt et stort steg ned på service og tilbud. Borte var brødet til salaten, barneporsjon med lasagne var uten focaccia, utvalget i saus var kuttet ned til nesten tomme flasker med ketchup. Ikke lenger gode alternativer fra Sticky Fingers.
Kun en kar på jobb som måtte stå i kassa, servere, lage kaffe og rydde. Han hadde ikke sjans til å rekke alt sammen, noe som førte til at det stod stabler med brukte tallerkener, kopper og glass utover spiseområdet.
Hamburgeren min var svidd og tørr. Pommes-frites av søtpotet var god, men bitteliten i forhold til den relativt stive prisen og uten noen form for saus eller dip. Salaten ungene fikk til lasagne var ikke vaska og hadde jord på. Lasagne var heller ikke skikkelig varm.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Ingar Eftedal H
Anmeldt 10. februar 2019 via mobile enheter

Har vært her mange ganger. God kaffe og grei mat til ok pris. Mye godt til kaffen! Perfekt for en venne eller familie lunsj! Koselig uteservering. Mulighet for å kjøpe noe godt med seg hjem også.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, HanneRockyWhiskey
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Til tross for få gjester var pizzaen helt kald når vi fikk den. Virker som de glemte den ut...
De spurte ihvertfall om vi ventet på pizza selv om vi satt godt synlig med nummeret på bordet

Takk, 652b_rgek
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

God kaffe, luftige lokaler med utsikt og godt utvalg. Helt grei mat, men litt dyr.
God plass til å sette sammen store bord og gå flere sammen.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, joakimh379

Reisende som så på Jordbærpikene Bryne, så også på

Har du vært i Jordbærpikene Bryne? Del dine erfaringer!