Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God Matopplevelse”
Anmeldelse av Møllehagen Restaurant

Møllehagen Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 25 Restauranter i Bryne
Prisklasse: USD 17 - USD 56
Beskrivelse: Møllehagen byr på smakfulle og spennende retter som passer de fleste anledninger og smaker. De store dagene, det romantiske hjørnet, vennegjengen, forretningsmiddagen – kort sagt alle de gode anledningene til å kose seg med et godt måltid. Med vakre Mølledammen som ramme er det lett å la tankene flyte avgårde mens du nyter gode smaker fra glass eller tallerken. Og siden vi holder til midt i hjertet av Norges matfat, finner du selvsagt godt med lokale råvarer servert i rause porsjoner. Hjertelig velkommen.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Møllehagen byr på smakfulle og spennende retter som passer de fleste anledninger og smaker. De store dagene, det romantiske hjørnet, vennegjengen, forretningsmiddagen – kort sagt alle de gode anledningene til å kose seg med et godt måltid. Med vakre Mølledammen som ramme er det lett å la tankene flyte avgårde mens du nyter gode smaker fra glass eller tallerken. Og siden vi holder til midt i hjertet av Norges matfat, finner du selvsagt godt med lokale råvarer servert i rause porsjoner. Hjertelig velkommen.
Anmeldt 15. november 2018

God mat opplevelse på en fin restaurant. Kjempe service og fikk servert mat på likt og like god. Plankebiff er til å anbefale! Pasta retter eg også veldig god. Får nok for pengene og et bra sted å tilbringe et måltid sammen.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, salten89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (116)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 116 anmeldelser

Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Maten fikk vi desverre ikke smakt på.
Det gikk en 15-16 minutter før vi ble leie av å vente etter å ha blitt satt ned og mottatt menyen.
Ingen bestilling av verken mat eller drikke.

Så vi tok tingene våres og gikk.
I det vi gikk ut av restauranten så sto det 2-3 servitører og gjorde ikke videre mye.

Vell irritert så ble det bare si god kveld.
Og turen gikk videre til en annen plass for og spise.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Gsolberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2018

God service, hyggelig betjening i ett fint og rolig lokale. Maten var meget god, for min egen del hadde lam som var meget smakfullt i følge med vin som passet til!

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Svein Inge K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Vi var ut og spiste 4 personer og bestilte alle en 3 retters.
Forretten var reker med brød, men det var litt lite smak og alt for mye fett.
Hovedretten var en kjempe opptur med kjøtt som var utrolig mørt, kjempe gode grønnsaker og en fantastiske saus.
Dresten var helt grei.
Alt i alt en vellykket kveld.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Tildal72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Gode spareribs på Møllehagen, møre og fine med godt tilbehør. God service og vennlige folk, alt vel

Dato for besøk: september 2018
Takk, JLarsson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Møllehagen Restaurant, så også på

 

Har du vært i Møllehagen Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din