Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Jorpeland
Publiser
Innboks
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (350)
Filtrer anmeldelser
350 resultater
Vurdering fra reisende
135
133
59
16
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
135
133
59
16
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 350 anmeldelser
Anmeldt 2. desember 2019

Vi var ei natt på Preikestolen Fjellstue i helga. Vi var de fem eneste gjestene på hotellet. Likevel holdt de åpent for oss og sparte ikke på noe mtp tre-retters middag og frokost. Vi følte oss velkommen med fyr i peisen og pyntet juletre. Kan virkelig anbefales! Også for de som er fra/bor i Rogaland

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, sgjestadims
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2019

Ok hotell, flott utsikt. Perfekt utgangspunkt for turer i flotte omgivelser.
Grei nok frokost.
Kl 08:30 bestillte vi vindus bord til 4 personer, da vi kom om kvelden fikk vi beskjed at alle ønsker vindus bord. Vi påpekte at vi var første mann som skrev oss på listen om morgenen for bestilling av bord til middag om kvelden. Etter mye om og men , fikk vi bord som bestillt. Vi skjønte ikke helt bestillings systemet, noen fikk bestille ved bordet og fikk maten servert. Vi måtte bestille i skranken og hente maten selv. Skryt til kokken , maten var kjempe god!

Kjempe kjedelig med vann som strømmet utover gulvet ved dusjing. Ser andre også har påpekt dette ved sine besøk. Burde vært ryddet opp i.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mallamareno50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2019 via mobile enheter

Dette har vært en flott ramme for tur med kollegaer. Det er en fin reise gjennom norsk natur på vei til stedet. Flott utsikt, fine rom og god mat. Greit møtelokale i den gamle fjellstua. Tur på preikestolen er obligatorisk!

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Preikestolenf, Daglig leder på Preikestolen fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2019

Hei

Takk for hyggelig tilbakemelding, så håper vi at vi ser dere igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2019

God plass å overnatte når en har gått til prekestolen en vakker dag. Trøtt og sulten fikk en førsteklasses middag på kvelden, god frokost neste dag. Kan virkelig anbefale dette stedet . Gratis parkering .

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Anne A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Preikestolenf, Daglig leder på Preikestolen fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2019

Hei

Tusen takk for fin tilbakemelding, håper dere fikk en flott tur til Preikestolen.

Velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2019 via mobile enheter

Hyggelig og ny fjellstue med hyggelig betjening. Dejlig mat og fine rom. Godt utgangspunkt for fjellture i området hvor man etterfølgende kan spise godt og hygge sig i hyggelig atmosfære. Prisgunstig for en hel familie. Og godt sted å holde selskap.

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jackfoodie1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Preikestolenf, Daglig leder på Preikestolen fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. april 2019

Hei

Takk for tilbakemeldingen.
Ja, selskap fikser vi, så det er bare å ta turen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser