Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
hannelbe
Fredrikstad, Norge
Anmeldelse av Preikestolen BaseCamp
4,0 av 5 boblerAnmeldt 4. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Romslige leiligheter så nær sjøkanten du kommer.  Eget kjøkken og bad. Fantastisk utsikt når solen titter frem. Anbefales!
  • Agoda.com
5.3 km fra Preikestolen BaseCamp
kr 1 493
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
6.4 km fra Preikestolen BaseCamp
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Agoda.com
0.1 km fra Preikestolen BaseCamp
Hotel by night
kr 1 737
kr 1 591
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 591
15.3 km fra Preikestolen BaseCamp
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 118
kr 1 977
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 977
23.4 km fra Preikestolen BaseCamp
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 771
kr 2 595
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 595
23.4 km fra Preikestolen BaseCamp
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 817
kr 1 751
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 746
22.6 km fra Preikestolen BaseCamp
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
23.7 km fra Preikestolen BaseCamp
Gratis Wi-Fi
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
23.4 km fra Preikestolen BaseCamp
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
23.2 km fra Preikestolen BaseCamp
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Jorpeland
Anmeldelser (380)
Filtrer anmeldelser
380 resultater
Vurdering fra reisende
148
142
63
18
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
148
142
63
18
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 380 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020

Hvis man ønsker å komme seg til Preikestolen, og i tillegg har lyst å gjøre det hele til en mye mer behagelig opplevelse (nesten litt luksus), er en natt her helt genialt. Eller to netter som vi tok. Da kan du komme dagen før du skal gå opp, få en god middag og noen glass vin før du legger deg i et romslig rom, men eget bad (og dusj), før du legger deg og sover. Fordi du faktisk sover der natta før du skal gå, er det mye enklere å bestemme når turen skal starte (man kan tilpasse vær og antall folk). Når turen er ferdig kan du igjen nyte en to-retters middag – med noen glass vinn – før du igjen går og legger deg.

For én som ikke er så keen på telt eller hytter uten strøm og sånn, er dette helt konge. Det er faktisk latterlig bra :-D

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, KennethRordam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi kjørte opp i håp om og få en varm lunsjrett. Men det var det ikke, men vi kunne få et gratis eple. Ble henvist til nabobygget som var kafen. Der hadde de heller ikke noe. Etter og ha stått 10 minutter på parkeringsplassen måtte vi så betale 250,- kroner før vi kjørte videre til Lysefjord senteret og fikk deilig fiskesuppe.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, oddsigve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2020

Booket en natts opphold her for å gå Preikestolen. Vi ankom mandag i 2030 tiden og fikk i forkant kode og romnummer på sms.
Rommene: Dette er et hostel men vi ble gledelig overrasket over at rommet var såpass årleit. Det hadde litt hotellrompreg over seg med fint bad og gode senger å ligge i. Tre(!) fluffy puter og dyner med rent og appetittelig sengetøy.
Negativt: litt dårlig renhold rundt kontaktpunkter spesielt da stikkontakt ved nattlampen ved sengen, der var det mye skitt samt buser. Nå som covid-19 er en trussel bør slikt bli rengjort.
Spising: da det var satt inn restriksjoner grunnet covid-19 så fikk vi utdelt frokostpakke da det ikke ble satt ut frokostbuffet. Dette var et fint alternativ og maten var god.vi rakk ikke spise flere ganger på stedet.
Service: Det er ingen resepsjon på hotellet men de ansatte i "baren" var behjelpelig med alle spørsmål. Vi fikk også låne dusj etter utskjekk i annet lokale etter turen vår. Hyggelig personale, hyggelig atmosfære og generelt fint sted. Deilig med god ventilasjon i bygget i varmen.Vi kan anbefale dette overnattingsstedet og vi kommer gjerne tilbake hit neste gang.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Siricius
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. desember 2019 via mobile enheter

Om man skal gå Preikestolen eller andre turer i nærområde rundt er det et flott utgangspunkt. Og stillheten som senker seg når alle dag turistene er borte er helt fantastisk. Rommene er flotte og servicen er bra. Dessverre hadde vi litt uhell med vårt rom.

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Reisejente85_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. desember 2019

Vi var ei natt på Preikestolen Fjellstue i helga. Vi var de fem eneste gjestene på hotellet. Likevel holdt de åpent for oss og sparte ikke på noe mtp tre-retters middag og frokost. Vi følte oss velkommen med fyr i peisen og pyntet juletre. Kan virkelig anbefales! Også for de som er fra/bor i Rogaland 😊

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, sgjestadims
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser