Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Knut J
Larvik, Norge
Anmeldelse av Verkshotellet
3,0 av 5 boblerAnmeldt 27. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Romtips: Hotellet har familierom for 4 personer
3,0 av 5 boblerRom
3,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 1 361
  • eDreams
6.4 km fra Verkshotellet
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Romslige leiligheter så nær sjøkanten du kommer.  Eget kjøkken og bad. Fantastisk utsikt når solen titter frem. Anbefales!
  • Agoda.com
1.3 km fra Verkshotellet
  • Agoda.com
6.5 km fra Verkshotellet
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    kr 1 000
  • Agoda.com
  • eDreams
    kr 1 000
6.2 km fra Verkshotellet
Gratis parkering
Hotel by night
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 562
  • Hotels.com
8.9 km fra Verkshotellet
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 791
  • Booking.com
17.0 km fra Verkshotellet
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 150
  • Priceline
17.0 km fra Verkshotellet
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 883
  • Scandic Hotels
    kr 2 005
17.8 km fra Verkshotellet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
5
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 806
  • eDreams
18.3 km fra Verkshotellet
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Jorpeland
Anmeldelser (123)
Filtrer anmeldelser
123 resultater
Vurdering fra reisende
23
44
32
15
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
44
32
15
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 123 anmeldelser
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Vi måtte ta inn på hotell siste natta vi var i jørpeland pga mye regn. Og dette hotellet tok imot hundene våre også. Vi fikk familierom. Utrolig fornøyd med det. Dette stedet anbefaler jeg. Utrolig flott.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Holmen83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. november 2019

Dette hotellet er et budget hotell sentralt på Jørpeland,, rommet(dobbeltrom) var stort nok med god seng og romslig bad. Kunne gjærne vært lystette gardiner i vinduene. Skuffende at det ikke ble noe frokost første dagen av ukjent årsak ,, ble i alle fall lovt frokost kvelden før. Dagen etter var det frokost servering,. Frokosten var helt ok, lite utvalg og nesten ingen frisk frukt og grønt. . Alt i alt et greit hotell som nok er litt høyt priset i forhold til standard.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, IngarPedersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Verkshotell, Front Office Manager på Verkshotellet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2020
Google-oversetting

thank you for your response.
sorry for the misunderstanding with the breakfast serving.
we are updating and renovating some things in the Hotel to better our offer now in 2020
and we offer breakfast every day by now.

Hope to have you as our guest again.

Kind regards Verkshotellet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mai 2019

Kjempe god service, hyggelig personell. Det er et nokså enkelt hotell, og ok størrelse på rom. Vi var her en helg, og hadde et fint opphold. Frokostutvalget er så som så. Muligens dette endres noe om det er flere folk på hotellet (sesong). Maten var knall god, den kan anbefales. Dusj var stor, ellers litt lite bad. Manglet knagger på badet til å henge opp klær og diverse. Dette kunne de oppgradert enkelt.
Fint opphold, kommer igjen.

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, salten89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Verkshotell, Front Office Manager på Verkshotellet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2020
Google-oversetting

Hello and thank you for your response.

Our breakfast offer is wider in the main summer season due to in spring season we have a lower and variation in occupancy during the week.

We are happy you enjoyed the food.
We are updating and renovating some things in the hotel right now so by that there will be more usable storage set in place in the rooms.

Hope to have you as our guests again in the future.

Kind regards Verkshotellet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2017

Ankom hotellet lørdag ettermiddag etter en lang gåtur og hadde sett frem til god middag og et hyggelig opphold. Hadde bestilt oppgradert rom med kingsize bed. Fikk rom med enkeltsenger inntil hverandre. Sengene var gode og rommet helt greit men ikke helt det vi hadde blitt lovet. Hotellet har en fristende meny på nettsiden. Da vi kom var menyen erstattet med enkle lunchretter som burger, cæsarsalat, fiskesuppe og kyllingvinger... Endte opp med en burger med tørt brød (fra frysedisken?). Syntes synd på ferievikarene som var på jobb. Mangel på opplæring var tydelig... Frokost var helt ok men utvalget var veldig enkelt.

Alt i alt for dyrt med 1500 kr for såpass dårlig matservering. Angret på at vi ikke dro til Tau eller Hjelmeland og overnattet der.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, HVH007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2017

Vi bodde her to netter mens vi gikk Preikestolen. Veldig trivelig hotell, og imøtekommende betjening! Så deilig å merke at man er velkommen med hund! Fin utsikt over fjorden fra vårt rom (310). Vi fikk turtips av hun som tok imot oss, og gikk en fin rundtur på en øy like ved hotellet, Jørpelandsholmen. Anbefales! Deilig laks, vi bestilte begge samme rett den andre kvelden! Gode senger.

Romtips: Be om rom med utsikt mot fjorden!
Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, BeritN_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser