Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (173)
Filtrer anmeldelser
173 resultater
Vurdering fra reisende
28
89
38
15
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28
89
38
15
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 173 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Ren og hyggelig camping like ved Preikestolen. Gode sanitærfasiliteter . Godt med vann og strømuttak. Tilbyr trådløst nett, dette var mer til irritasjon da det var forferdelig tregt hvor vi lå selv om vi hadde tilsynelatende god dekning. Skal legges til at vi ikke camper til vanlig

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, strottus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Grei camping plass i nærheten av preikestolen. Dusj inngår i pris. Noe som var utrolig deilig. Min sønn savnet en badestrand. Er vant til å ha en både strand på camping. Så det var litt minus i den varmen. Ellers en grei plass.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Holmen83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Fin camping med stor plass ! Dusj inngår i prisen:) muligheter for oppvask, strøm og vann.
Resepsjonen er ikke bemannet hele dagen /kvelden, men du får velge plass selv om betale når du drar selv om de ikke er der! Ikke langt å kjøre til preikestolen, en tur som er verdt å gå!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, lineholm111
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Fint uteområde, litt skuffet over elven. Ringte å spurte om
Bading men ikke mye badeplass. Sa de hadde gratis internett men stoppet og buffering ganske ofte
De burde ikke reklamere med nett når det ikke fungerer som normalt

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, viggos750
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk Nydelig og idyllisk sted Masse bortgjemte små plasser i skogsterreng så du kan gjemme seg litt i skjul hvis du ønsker det :)
Veldig koselig servise og fint og rent sanitæranlegg Var trist å dra herfra.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TillyWildCat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser