Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Villa Rosehagen

Villa Rosehagen
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Jorpeland
Beskrivelse: Rosehagen kultur & næringspark er ein historisk trevilla som ligg vakkert til i stor hage med utsikt over Jørpelandsvågen sentralt på Jørpeland i Ryfylke. Kafedrift med tilbehør av fersk bakverk står i fokus med kvalitetsmat på mange område, alt frå lokal produksjon til foredling av god ryfylkemat. Uteservering i hagen når temperatur og vær tillet dette. I tillegg til kafé har Rosehagen eit galleri og selskapslokale, og er tilrettelagt for å kunne ha ulike arrangement ute i hagen som bryllaup, firmafestar, utekonsertar m.m.  Opningstid kafé og galleri: månd-laurd 11-17, sundag stengt. Grupper på kveldstid etter avtale. Velkommen til å bli vår gjest!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Rosehagen kultur & næringspark er ein historisk trevilla som ligg vakkert til i stor hage med utsikt over Jørpelandsvågen sentralt på Jørpeland i Ryfylke. Kafedrift med tilbehør av fersk bakverk står i fokus med kvalitetsmat på mange område, alt frå lokal produksjon til foredling av god ryfylkemat. Uteservering i hagen når temperatur og vær tillet dette. I tillegg til kafé har Rosehagen eit galleri og selskapslokale, og er tilrettelagt for å kunne ha ulike arrangement ute i hagen som bryllaup, firmafestar, utekonsertar m.m.  Opningstid kafé og galleri: månd-laurd 11-17, sundag stengt. Grupper på kveldstid etter avtale. Velkommen til å bli vår gjest!
Anmeldt 13. juli 2021

Koslig sted med fin utsikt over sjøen. Veldig god mat og ypperlig service. Anbefales sterkt hvis du er innom Jørpeland

Dato for besøk: juli 2021
Takk, veronicamaril
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (92)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 92 anmeldelser

Anmeldt 6. februar 2021 via mobile enheter

Fin plass, god lunsj og overraskande smakfull dessert, vegansk sjokoladekake! God service og ein triveleg stad å besøke, kjem tilbake hit

Dato for besøk: februar 2021
2  Takk, ingavik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. februar 2021

På bakgrunn av glimrende anmeldelse i Stavanger Aftenblad, valgte vi søndags middagen på Villa Rosehagen. Service og anvisning til rett bord var god, men noe kaotisk til tross for at vi hadde bestilt bord.
Min kone valgte dagens retter med kaffe og dessert "Lutet Skrei" og jeg "Kjøttkaker". Lutefisken ble servert med små gamle poteter med skall på. Det var tykt potetskall som tyder på poteter fra i går. Retten så rett og slett ikke delikat ut. Mine kjøttkaker var noen hard baller, ikke ferdig kokte poteter, gulrøttene knaset i tennene fordi de ikke var kokt. Et fingerbøl med noe som ble kalte ertestuing var kald og smakte mel.
Vi håpet desserten skulle være bedre. Sjokolade musse som en Brolee med sitronis var direkte sjokkerende. Kraftig søt sjokolade brolee sammen med syrlig sitron passer ikke helt godt sammen.
Disse rettene kan enhver veikro servere bedre og billigere. Hvorfor reise til Tau og betale over 700kr for middag som rett og slett var skuffende

Dato for besøk: januar 2021
    • Service
    • Mat
3  Takk, Odd H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. desember 2020 via mobile enheter

Perfekt lutefisk med spennende og smakfullt tilbehør. God atmosfære og topp service. Anbefales et besøk

Dato for besøk: desember 2020
Takk, annegroh861
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Flott sted og god atmosfære. Vi satt utenfor med fin utsikt over gjestehavn og rosehage.

Selve rosehagen var ikke noe imponerende syn 1 august.

Service upåklagelig, men maten gjennomsnittlig.

Vi bestilte cheese burger som ble servert med ciabatta. Burgeren var god, men dessverre veldig kompakt. Kunne med fordel vært saftigere. Burde også blitt servert med biffkmiv, da ciabatta er veldig vanskelig å skjære i.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Pabl079
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Villa Rosehagen, så også på

 

Har du vært i Villa Rosehagen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.