ninastandal
Treningssenter
31.9 km fra Bårdshaug Herregård
Se flere hoteller i Orkanger
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Et Hotel med en unik bygning som ble skapt av en spesiell mann, Christian Thams., med et fascinerende liv. Huset er godt bevart og står slik han skapte det. Det feires brylluper der som er en perfekt ramme med historisk sus. Den nye bygningen, som er hotellet har helt o.k. rom med gode senger, og det var stille og lite trafikk om natten. God og velassorterte frokost, og middag og service var god. Så vi kan absolutt anbefale dette hotellet. Fint å gå tur i området og sentralt beliggenhet til sentrum og bussholdeplass.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, A2S6E
Anmeldt 1. oktober 2018

Vi ble møtt av et veldig trivelig personale når vi kom. Rommet (noe oppgradert) var flott selv om utsikten var til kjøpesenterets parkeringsplass. Sov som en stein i den gode senga. Frokosten var fin, selv om noen av oss ikke liker brød med "steiner" - lite annet å velge i der. Det koster litt å bo sånn - men denne gangen tok vi oss råd til det.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Turid M
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Selv om hotellet tilhører organisasjonen "De historiske", fremstår det som noe utdatert. Rommet vi fikk var greit nok, men badet er ikke av 2018 standard med dusjforheng. Etter en lang biltur, hadde vi gledet oss til å kunne spise middag i restauranten som viste seg å være stengt på søndagene selv om dette ikke var informert om noe sted. Et busslass med tyske turister fikk middag men altså ikke vi. Det var skikkelig nedtur for oss som måtte ut å gå i dårlig vær for å få oss en matbit. Frokosten var ok med noen få lokale og hjemmelagde påleggsorter og gode hjemmelagde knekkebrød. Ingen stor opplevelse for oss dette oppholdet.

Takk, 85GretheS
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Vi har vært her hvert år i lengre tid. Og hotellet har sin sjarme. Særlig om man får et rom med ventilasjon. Den nyeste delen har fine og gode rom. Restauranten er ganske bra, med varierende service og ulik kvalitet på Herregårdsbiffen. Den unge servitør Karoline imponerte oss ved siste besøk med sin effektivitet og sjarme . Frokosten er bra med veldig godt bacon og hjemmelaget syltetøy. Men sursilden forsvant i juli (nest siste opphold), og kona sier caffe latte manglet 2 av 3 dager. Ellers er det meget uvanlig med utsjekking så tidlig som kl.11.

Takk, janhugoeriksen
Magnus Müller L, Daglig leder på Bårdshaug Herregård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2018

Hei janhugoeriksen,

takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på deres opphold hos oss.

Vi setter pris på deres ærlige tilbakemelding på godt og vondt. Den er helt nødvendig for vår del med tanke på vårt daglige arbeid for å heve kvaliteten på gjestenes opplevelser hos oss. Beklager for at du / dere opplever varierende kvalitet og service på mat og service i Restaurant Ministeren. Dette blir tatt videre med de aktuelle avdelingene i vårt daglige arbeid for å innfri og overgå våre gjesters forventninger.

...og så er Karoline gjort oppmerksom på den særdeles hyggelige tilbakemeldingen fra dere :)

Ta gjerne kontakt med meg direkte på mml@baardshaug.no ved bestilling av neste opphold.

Ha en riktig fin høst, så ser vi frem til å få ønsket dere velkommen tilbake for et opphold som innfrir deres forventninger :)

Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Var der med mor og samboer. Vi booka bord til fredags grillingen de har om sommeren. Grill buffeen hadde lite utvalg. Vi hadde sett for oss litt mer utvalg for 345kr pr pers. Så vi ble litt skuffet. Desserten var heller ikke inkludert i denne prisen. Men veldig god mat og god service.
Stedet er utrolig fint og vi skal gi denne plassen ei sjanse til en annen gang, men da tenker jeg vi går for a la carte menyen.

1  Takk, EAGTBA
Magnus Müller L, Daglig leder på Bårdshaug Herregård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2018

Hei EAGTBA,

beklager sen tilbakemelding fra oss.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Vi er glade for å høre at dere var fornøyd med mat og service samt at dere satte pris på at det var fint hos oss. Og så synes vi selvfølgelig at det er synd at vi ikke innfridde deres forventninger med tanke på utvalg sett opp mot pris.

Ta gjerne kontakt med meg direkte på mml@baardshaug.no når dere ønsker å komme tilbake, så skal jeg få reservert bord i Restaurant Ministeren til dere og påse at dere får en liten ekstra hilsen fra oss da :)