“Tommel opp”
Anmeldelse av Moon Restaurant Orkanger

Moon Restaurant Orkanger
Vurdert som nr. 2 av 21 Restauranter i Orkanger
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Hadde hørt om denne restauranten, så når vi tok turen hit til orkanger måtte vi stikke innom. Det angrer vi ikke på. Veldig fornøyd med maten, gode porsjoner og selv mannen ble god og mett. Hyggelig betjening. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2020
Takk, holdpustn

Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

God mat og fine lokaler. Savner litt atmosfære da, ingen levende lys på bordene og ingen musikk i bakgrunnen. Så det trekker litt ned for oss.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Eirin H
Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

God og rimelig mat. Rause porsjoner. Hyggelig og hjelpsom betjening. Fint lokale. Har også takeaway.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, hillevis2014
Anmeldt 30. oktober 2019

Takker for en trivelig middag🍛🍤🥡hørte om restauranten av familie☺️tenkte å prøve selv da. Virkelig værd d*****den atmosfæren, gjennomført kinesisk stil🏯d første som møter oss er arkitekturen på bygget😁kommer inn i varmen, og d står en budda å ser på oss🐱hører med deres kultur. Veldig lun å fin atmosfære🤗gode sitteplasser inn der👌maten kom fort, å veldig godt. Så varm at d boblet da den kom!+ bestilte biffstrimler med cashewnøtter å grønnsaker🥜🥦🥬mm. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning*😏

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, alexanderflekstad
Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

God, og mye mat, i fine lokaler. Trivelig betjening. Restaurant i gammel bygård, inndelt i 3 rom som gir en koselig atmosfære.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Hildejoh

Reisende som så på Moon Restaurant Orkanger, så også på

Har du vært i Moon Restaurant Orkanger? Del dine erfaringer!