Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flotters ”
Anmeldelse av Good Fortune Restaurant

Good Fortune Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 11 Restauranter i Verdal
Prisklasse: USD 100 - USD 250
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Etter utallige timer i bil var det utrolig godt å kunne sette seg ned her og slappe litt av med god mat. Var en utrolig hyggelig dame som ga oss mega service selv om det var nært stengetid. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 420arnhild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 7 anmeldelser

Anmeldt 1. januar 2020 via mobile enheter

Meget god mat, og god service.
Kaffen smakte også godt, ikke ofte man får så god kaffe. Kjøpte også dessert, som var veldig god.

Dato for besøk: november 2019
Takk, fruschivas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2019 via mobile enheter

Vi spiste middag. Raskt levert. Jeg ville ha en sterk rett, jeg ble advart. Den var sterk, men ikke uutholdelig, maten var så sterk akkurat slik den bør være. Det eneste som trakk ned var hermetisk sopp. Begge i selskapet var fornøyd.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, rosakiss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening- men bestillingen tok altfor lang tid. Forretten kom etter 40 min. Senere ankomne gjester fikk servering før oss. Mindre enn halvfull restaurant. Presiserte ingen løk grunnet allergi- men dette ble glemt. Små porsjoner og mikrovarmet saus med klumper. Tempuraen ble vassen grunnet for lav temp eller for kort tid i frityren.

Dato for besøk: august 2019
Takk, HavardVuk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

To par besøkte trivelig restaurant i forbindelse med Spelet på Stiklestad.
Vi bestilte forskjellige retter; and, scampi og svin i forskjellige varianter.
Samtlige var dekket av et tykt lag tempura, med lite av hovedretten inni.
Hjelpsom, serviceinnstilt og vennlig servitør

Dato for besøk: august 2019
Takk, lillelordM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Good Fortune Restaurant, så også på

Verdal, Verdal kommune
Verdal, Verdal kommune
 
Verdal, Verdal kommune

Har du vært i Good Fortune Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din