“Skjult perle”
Anmeldelse av Fæby

Fæby
Vurdert som nr. 1 av 16 Restauranter i Verdal
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en fantastisk opplevelse her i flotte og koselige lokaler. Helt topp service av trivelige ansatte og eiere. Smaken av fæby 5 retter med selvbrygget øl og lokale råvarer var bare helt fantastisk. Kommer gjerne tilbake hit. Takk for en flott opplevelse.

Takk, 452erlendt
Viggo Iversen, Eier på Fæby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake.
Hilsen team Fæby Bryggeri

Anmeldt 25. mai 2020

God mat og framifrå service ga et meget hyggelig besøk med god håndtering av smittevernkrav! Liten men god vår-meny, vi gikk for aperitifs (overraskende godt utvalg i aperitifs og long drinks!) og burger av brisket. Det var mye mat, og potetene var gode (og de var mange)! Fint utvalg av viner og annet drikke (bl a kortreist gin!), og vi avsluttet ute i den trivelige bakgården, inngjerdet av hesjestaur. Vi kommer helt sikkert tilbake hit!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Lysere_Tider
Viggo Iversen, Eier på Fæby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake.
Hilsen team Fæby Bryggeri

Anmeldt 4. desember 2019

Vi hadde store forventninger til Fæby og ble ikke skuffet! Trivelige og dyktige ansatte gjorde sitt til at vi fikk en minnerik kveld med god stemning i flotte omgivelser.

Kort oppsummert:
Super service - her føler man seg velkommen.
Super mat med kortreiste råvarer som smakte fortreffelig.
Super drikke med gårdsbrygget øl i mange varianter.
Super underholdning med sang og gitar.

Vi hadde en super opplevelse helt enkelt! Anbefales!

Dato for besøk: november 2019
Takk, Ståle I
viggo i, Styreleder på Fæby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2019

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen. Hjertelig velkommen tilbake. Hilsen Fæby Bryggeri

Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Denne perlen ligger utenfor sentrum og kan være litt utfordrende å finne fram til om man er ukjent i området. Finner man veien dit, vil man med sikkerhet imponeres av hele opplevelsen. Lokalitetene er en legant stilblanding av trøndersk gårdsarkitektur og moderne design. Det er meget godt egnet for funksjonshemmede.
Maten er stilfull og velsmakende og betjeningen vennlig, kunnskapsrik og serviceinnstilt. Både de hjemmebryggede ølvariantene og de innkjøpte er velsmakende og betjeningen forteller ivrig om de ulike ølsortene.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, mortenr796

Hei Morten. Takk for den aller første anmeldelsen for oss på Tripadvisor :-) Hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Fæby Bryggeri

Anmeldt 27. september 2023 via mobile enheter

Dato for besøk: september 2023

Reisende som så på Fæby, så også på

Verdal, Verdal kommune

Har du vært i Fæby? Del dine erfaringer!