Hyggelig hotell, imøtekommende personale og god frokost.
Hotellet ligger sentralt og fint til i Verdal sentrum som er praktisk for gjennomreisende.
Kort vei til offentlig kommunikasjon som togstasjonen og til Stiklestad.
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Hyggelig hotell, imøtekommende personale og god frokost.
Kort vei til offentlig kommunikasjon som togstasjonen og til Stiklestad.
Kort overnatting på gjennomreise.
Sentral beliggenhet, gratis parkering rett utenfor hotellet.
Stort, lyst og hyggelig rom, gode senger. Bad av eldre dato, god dusj. Veldig bra frokost med rikt og variert utvalg, jevnlig påfyll.
Spesielt hyggelig betjening, personlig service.
Anbefales
Vi stoppet her for å spise lunsj. Det ble en hyggelig opplevelse. I tillegg til en enkel omelett med tilbehør fikk vi også små boller med diverse frukt. Det hele ble servert meget delikat, og alt var velsmakende. Hit kommer vi gjerne tilbake ved en senere anledning.
Et lite men hyggelig hotell. En fantastisk mottagelse av en svært gjestfri dame. En dame som sprer om seg med godt humør og gjorde at vi følte oss velkommen. Vi kommer til å anbefale dette hotellet 😊
Vi hadde en overnatting her på hjemreisen fra Norgesferie. Det var ingen problem å ha med hund.
Hotellet har gammelt interiør, men var sjarmerende og koselig. Store og rene rom. Betjeningen var sprudlende og veldig behjelpelig. Frokosten hadde veldig godt utvalg og var helt topp.
Måtte hastebooke rom hos Verdal hotell da store mengder nedbør satte en stopper for overnatting i telt på ferieturen. 3 småbarnsfamilier ble mottatt med åpne armer, og en utrolig flott service. Rene rom, gode senger, og en flott ordning på frokosten under coronaperioden. Gratis parkering rett foran hotellet er også et kjempepluss! Dette hotellet skal vi booke oss inn på flere ganger.