Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
    66.7 km fra Verdal Hotell AS
    Romservice
    Se flere hoteller i Verdal
    Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Kort overnatting på gjennomreise.
    Sentral beliggenhet, gratis parkering rett utenfor hotellet.

Stort, lyst og hyggelig rom, gode senger. Bad av eldre dato, god dusj. Veldig bra frokost med rikt og variert utvalg, jevnlig påfyll.

Spesielt hyggelig betjening, personlig service.

Anbefales

Dato for oppholdet: juni 2021
    Takk, Dreamer62072527115
    Anmeldt 21. juli 2020

Vi stoppet her for å spise lunsj. Det ble en hyggelig opplevelse. I tillegg til en enkel omelett med tilbehør fikk vi også små boller med diverse frukt. Det hele ble servert meget delikat, og alt var velsmakende. Hit kommer vi gjerne tilbake ved en senere anledning.

Takk, kjells134
    Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Et lite men hyggelig hotell. En fantastisk mottagelse av en svært gjestfri dame. En dame som sprer om seg med godt humør og gjorde at vi følte oss velkommen. Vi kommer til å anbefale dette hotellet 😊

Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Roam801897
    Anmeldt 17. juli 2020

Vi hadde en overnatting her på hjemreisen fra Norgesferie. Det var ingen problem å ha med hund.
    Hotellet har gammelt interiør, men var sjarmerende og koselig. Store og rene rom. Betjeningen var sprudlende og veldig behjelpelig. Frokosten hadde veldig godt utvalg og var helt topp.

Takk, siwanetteh
    Anmeldt 12. juli 2020

Måtte hastebooke rom hos Verdal hotell da store mengder nedbør satte en stopper for overnatting i telt på ferieturen. 3 småbarnsfamilier ble mottatt med åpne armer, og en utrolig flott service. Rene rom, gode senger, og en flott ordning på frokosten under coronaperioden. Gratis parkering rett foran hotellet er også et kjempepluss! Dette hotellet skal vi booke oss inn på flere ganger.

Takk, 682annikens