Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 152
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 152
Vis tilbud
Destinia.com
USD 169
USD 123
Vis tilbud
Hotels.com
Priceline
ZenHotels.comUSD 169
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (145)
Filtrer anmeldelser
145 resultater
Vurdering fra reisende
57
61
21
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
57
61
21
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 145 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ranja Arntzen, Other på Stiklestad Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 27. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ranja Arntzen, Other på Stiklestad Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 22. juli 2020

Ett av altfor få hoteller som tillater kjæledyr. Supert hotell for hundeeiere! Flotte omgivelser var et stort pluss. Etter å ha reist i korona-tider, med stusselige korona-frokoster, var det utrolig stas når det ble åpnet opp igjen for de vanlige hotellfrokostene. På Scandic Stiklestad var frokosten super, og ikke bare i lys av triste korona-frokoster. Hyggelig betjening, fine og rene rom, samt flotte omgivelser gjorde vårt opphold - med hund og barn - til en god opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, toinibrustad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ranja Arntzen, Other på Stiklestad Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det varmer! Hjertelig velkommen tilbake! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Tror bildene taler for seg. Et flott rustikk bygg med stort potensiale. Rommet er desverre sykehjems-/ institusjonsaktig (i hvert fall vårt rom var det) med seng uten gavler, puter eller sengeteppe. En gammeldags plafond i taket stod for lyset i det mørke rommet som bare hadde 1 lite vindu. Umalte gulnede dørkarmer, et tv som står skjevt på en vegg og et kjøleskap hvor hullet synes sagd ut for hånd. Ledninger ligger ut over gulvet. Her er sikkert gjort noen ærlige forsøk for å få noe til, men noen små grep med en designer ville nok gjort underverker. Hele bygningsmassen var flott i seg selv med rå betong, steingulv, elementer av glass mv. På ett eller annet vis har man ikke klart å få ut potensialet. Håper de klarer å få dette til. Et flott sted med en voldsom historie fortjener det beste. Stort pluss for nydelig steinovsbakt pizza og veldig hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, gretebing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ranja Arntzen, Other på Stiklestad Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2021

Takk for tilbakemelding! Jeg tror jeg vet hvilket rom dere bodde på, og beklager opplevelsen dere hadde. Nå er dette rommet pusset opp fra "topp til tå", og det trengtes. Håper dere kommer tilbake, da skal jeg sørge for at dere får bo der. Så bra at pizzaen falt i smak, og at dere ble møtt av hyggelig betjening! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ranja Arntzen, Other på Stiklestad Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser