Huse-Fagerlie
Anmeldelse av Stiklestad Hotell
5,0 av 5 boblerAnmeldt 1. aug. 2020via mobile enheter
Ranja Arntzen, OtherStiklestad Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. mars 2021
Takk for fin tilbakmelding, hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold! Velkommen tilbake! :)
  • Lol.travel
24.4 km fra Stiklestad Hotell
25.6 km fra Stiklestad Hotell
Se flere hoteller i Verdal
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Scandic Stiklestad er et nytt og moderne hotell. Det er bygget i tilknytning til selve slagmarken på Stiklestad med scene og tribuner. Det er en pen park. Oppe på ein haug står et minnesmerke over salget den 29 juli 1030. Det ble reist i 1805. Selve hotellet er bygget som en bue og har to etasjer. Det er også bygget et lite museum i tilknytning til hotellet. Dessverre, ingen fotografering, noe jeg synes var litt underlig. Rommene var lyse og pene. Gode senger. Siden hotellet ligger litt avsides for trafikk, kunne vi ha vindu åpent (i annen etasje) uten å oppleve støy. Det er også verdt et besøk i Verdal kirke som ligger like inntil. Hyggelig personell. En liten restaurant i tilknytning til resepsjonsområdet var det også. Her bestilte jeg en taco tallerken. Den var rikelig stor, kylling, salat og brød. Over gjennomsnitt god. I tillegg kjøpte vi lokalølet «STIKLESTATDIR». Veldig bra. Hyggelig personell - god service. Restaurantbesøket kostet Kr. 618,-. Rommet med frukost betalte vi kr. 1.690,-. Anbefales.

2  Takk, AndersZorn
Ranja Arntzen, Other på Stiklestad Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det varmer! Hjertelig velkommen tilbake! :)

Anmeldt 29. juli 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com

Anmeldt 27. juli 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels

Anmeldt 22. juli 2020

Ett av altfor få hoteller som tillater kjæledyr. Supert hotell for hundeeiere! Flotte omgivelser var et stort pluss. Etter å ha reist i korona-tider, med stusselige korona-frokoster, var det utrolig stas når det ble åpnet opp igjen for de vanlige hotellfrokostene. På Scandic Stiklestad var frokosten super, og ikke bare i lys av triste korona-frokoster. Hyggelig betjening, fine og rene rom, samt flotte omgivelser gjorde vårt opphold - med hund og barn - til en god opplevelse.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, toinibrustad

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Tror bildene taler for seg. Et flott rustikk bygg med stort potensiale. Rommet er desverre sykehjems-/ institusjonsaktig (i hvert fall vårt rom var det) med seng uten gavler, puter eller sengeteppe. En gammeldags plafond i taket stod for lyset i det mørke rommet som bare hadde 1 lite vindu. Umalte gulnede dørkarmer, et tv som står skjevt på en vegg og et kjøleskap hvor hullet synes sagd ut for hånd. Ledninger ligger ut over gulvet. Her er sikkert gjort noen ærlige forsøk for å få noe til, men noen små grep med en designer ville nok gjort underverker. Hele bygningsmassen var flott i seg selv med rå betong, steingulv, elementer av glass mv. På ett eller annet vis har man ikke klart å få ut potensialet. Håper de klarer å få dette til. Et flott sted med en voldsom historie fortjener det beste. Stort pluss for nydelig steinovsbakt pizza og veldig hyggelig betjening.

1  Takk, gretebing

Takk for tilbakemelding! Jeg tror jeg vet hvilket rom dere bodde på, og beklager opplevelsen dere hadde. Nå er dette rommet pusset opp fra "topp til tå", og det trengtes. Håper dere kommer tilbake, da skal jeg sørge for at dere får bo der. Så bra at pizzaen falt i smak, og at dere ble møtt av hyggelig betjening! :)