Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill nå! Dette hotellet er snart utsolgt.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
ScandicHotels.com
USD 147
Vis tilbud
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (173)
Filtrer anmeldelser
173 resultater
Vurdering fra reisende
69
73
22
6
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
69
73
22
6
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 173 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Ikke spesielt hyggelig mottakesle, følte oss ikke veldig vekommen! Baren og restauranten var derimot proffe. Maten var bra.
Området rundt hotellet er verd ett besøk, og kirka var veldig «spennende» med en flink guide!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Steinar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ranja Arntzen, Other på Stiklestad Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Hei, og takk for tilbakemelding! Beklager så mye det du skriver om mottakelse. Det gode vertskap er viktig for oss i alle ledd, og dette tar vi selvsagt med oss til forbedring. Godt å høre at dere hadde en fin opplevelse i restauranten og at maten smakte. Velkommen tilbake en annen gang dere er i området!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ranja Arntzen, Other på Stiklestad Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 27. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ranja Arntzen, Other på Stiklestad Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 27. juli 2021

Vi ankom godt utpå kvelden, og ble vel mottatt på hotellet. Vi hadde et familierom som var bra i størrelse. Gode senger, men sovesofaen var ikke noe god å sove på. Flott og innholdsrik frokostbuffet på morgenen.

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, ZoeK79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ranja Arntzen, Other på Stiklestad Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Takk for hyggelig tilbakemelding! Det setter vi pris på. Vi har noen rom med vegghengte køyesenger, som jeg tror fungerer enda bedre som flersengsrom. Håper vi kan losjere dere der en evt annen gang dere trenger overnatting i området. Fortsatt god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021

Det var et rolig sted i fine omgivelser. Rommet var bra, og det var god service. Det var lett å finne fram, og gode parkeringsforhold. Frokosten var bra med godt og variert innhold. Jeg kommer helt sikkert til å overnatte her flere ganger.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, BJUtheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ranja Arntzen, Annet på Stiklestad Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2021

Takk for hyggelig tilbakemelding! :) Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning. God sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser