Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig lokale og god service.”

Scandic Syv Søstre Restaurant
Bestill bord
2
tor. 5.8.
20:00
Vurdert som nr. 3 av 6 Restauranter i Sandnessjøen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 45
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Buffet, Levering
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig lokale og god service. Mye godt å velge i. Litt rotete fremstilt med lysark og vi fikk ikke informasjon om dagens tre retter før etter at vi hadde bestilt og overhørte fra nabobordet. Men vi fikk god mat og var fornøyd da vi gikk

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (66)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 66 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

God og mye mat 07.07.2020. Bra service og Ok bord. Spiste stekt Røye og torske kjaker som var meget god. Mye mat

Dato for besøk: juli 2020
Takk, torehenningh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2020 via mobile enheter

Veldig serviceinnstilt betjening, med gode anbefalinger. Det ble servert fersk skrei, delikat oppstilling, og det smakte rett og slett nydelig. Sausen er noe av det beste jeg har smakt. Fikk i tillegg en gratis forrett fordi maten tok litt tid, selv om jeg bare ventet i ca 30 minutter fra bestilling. Her skal jeg spise neste gang jeg er i Sandnessjøen igjen.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, nilssindre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Middag her i kveld . Hyggelig restaurant med fin atmosfære . Service av kelnere ok.
Spiste forrett og hovedrett med terningkast 4. Jordskokksuppe til forrett og skrei til hovedrett . Variert meny. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, beathel2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk god mat med gode norske råvarer.
Prøvd nesten alt på menyen etter mange netter på hotellet

Dato for besøk: september 2019
Takk, TrondGundersen82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Scandic Syv Søstre Restaurant, så også på

Har du vært i Scandic Syv Søstre Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din