Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk middag”
Anmeldelse av Scandic Syv Søstre Restaurant - STENGT

Scandic Syv Søstre Restaurant
Prisklasse: USD 10 - USD 41
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2021

Flott miljø og god service. God forrett og nydelig hvalbiff med utrolige smaker med god vin til. Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 989meretej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (68)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 68 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Familie på 4 (2 barn) som bodde på hotellet. Tre bord ledig når vi kom og ønsket å spise kl 20.30. Fikk beskjed var ledig om en time. Ikke noe smidighet.
Han som stod i baren fikk med vår frustrasjon og ordnet oss mat i baren. Utrolig hyggelig og behjelpelig servitør. God mat og rask servering.
Vi kunne se 3-5 bord stod ledig hele tiden i restauranten. Følte oss ikke særlig godt behandlet.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Road21430269834
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. desember 2020 via mobile enheter

Anbefaler et besøk i denne restauranten. Lutefisken smakte nydelig og det var gode porsjoner. Noe jeg er opptatt av når jeg kjøper meg mat ute. Fin stemning i lokalet og en serviceinnstilt og imøtekommende kelner. Normale restaurant priser.
Anbefaler et besøk her

Dato for besøk: desember 2020
1  Takk, beathel2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Assortert utvalg av lokale retter fra Helgeland i tillegg til standard internasjonale retter.
Anbefaler fiskesuppen og Boknafisk

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, UnniL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Familiemiddag med ypperlig servering og betjening.
God og velsmakende mat, store porsjoner, innbydende tillaget.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Thore54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Scandic Syv Søstre Restaurant, så også på

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.