Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 127
Vis tilbud
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (26)
Filtrer anmeldelser
26 resultater
Vurdering fra reisende
6
11
6
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
11
6
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 26 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig opphold på Napoli nå i sommer. Do dobbeltrom for hele familien.
Rent og pent og helt OK frokost
Fantastisk service fra eier !!
Flott sted og bo om man ikke nødvendigvis trenger å bo i sentrum
Det er gangavstand til hovedgaten (15 min) uansett. Anbefales !!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, thomassM9203QZ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Små, greie hotellrom med senger som er godt brukt, trenger nye senger da man " faller" inn der andre har sovet. Etter kl 23 er man innelåst, står at man kan bruke bakdøren, men det er en branndør. Står en del i korridoren så ved brann kan det være vanskelig å komme seg ut. Skapet til Brannslangen er åpen. Frokost under covid19-pandemien er ikke etter retningslinjene, så her spiser jeg ikke! Buffet med varm mat og brødskiver man tar selv. Småpakker med pålegg som alle kan ta på. Fysj.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, CarinaTK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Meget hyggelige ansatte og små, men koselige nyoppussede rom. Også kjekt med restaurant i samme bygg med et bredt utvalg av mat som kan bringes på rommet. Frokosten var så som så, helt grei og enkel med brød, egg, bacon, enkelt utvalg av pålegg samt mulighet til å steke vafler. Grunnen til at jeg gir 2/5: Desverre bor man ikke alene på rommene da det er sølvkre der... Så anbefaler å ha bagasjen lukket og satt oppå bordene slik at man unngår å dra med dette hjem!

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ingrido1997
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Dette var overraskende bra. Pene, nylig oppussede rom med delikat innredning og fint bad. Kan anbefales. I tille veldig god pizza. Litt små rom, men helt greit, og veldig bra med gratis parkering rett utenfor.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sisselbl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2019 via mobile enheter

Moderne og fint hotell med gode senger. Tv og internett. Nytt og moderne bad. Restaurant ved resepsjonen med godt utvalg av god middag med store porsjoner. Liten frokostbuffet med mulighet for å steke vafler. Veldig hyggelig og imøtekommende personale. Anbefaler å sove her om du er i Sandnessjøen.

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, snipa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser