Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Expedia.com
Priceline
USD 125
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (26)
Filtrer anmeldelser
26 resultater
Vurdering fra reisende
6
11
6
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
11
6
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 26 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Vi overnattet 2 netter med familien. Rommene har kjøleskap og stort fint bad. Flott utsikt til «De syv søstre». Meget hyggelig og hjelpsom betjening som ordnet det meste. Gratis kaffe i restauranten. Et godt valg for overnatting i Sandnessjøen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, VigleikV2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Vi lå over her på bår tur langs kystriksveien, grei plass med god service. God frokost som serveres fra kl 07:00. Grei størrelse på rommene og eget bad og wc. God standard og godt renhold. Perdonalet er veldi hjelpsomme og jeg vil anbefale å bruke stedet.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, John_Moen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde her noen netter, og hadde et familierom i grei størrelse. Det var en dobbeltseng, og nedfellbar køyeseng. Rommet var ok, men det skortet en del på renholdet. Her har de et stort forbedringspotensial.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig opphold på Napoli nå i sommer. Do dobbeltrom for hele familien.
Rent og pent og helt OK frokost
Fantastisk service fra eier !!
Flott sted og bo om man ikke nødvendigvis trenger å bo i sentrum
Det er gangavstand til hovedgaten (15 min) uansett. Anbefales !!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, thomassM9203QZ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Små, greie hotellrom med senger som er godt brukt, trenger nye senger da man " faller" inn der andre har sovet. Etter kl 23 er man innelåst, står at man kan bruke bakdøren, men det er en branndør. Står en del i korridoren så ved brann kan det være vanskelig å komme seg ut. Skapet til Brannslangen er åpen. Frokost under covid19-pandemien er ikke etter retningslinjene, så her spiser jeg ikke! Buffet med varm mat og brødskiver man tar selv. Småpakker med pålegg som alle kan ta på. Fysj.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, CarinaTK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser