Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag ”
Anmeldelse av Kontoret

Kontoret
Vurdert som nr. 1 av 6 Restauranter i Sandnessjøen
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Dette stedet anbefales på det sterkeste. Utrolig god atmosfære og stilig lokale. Maten er utsøkt! Det er virkelig nordligste perle med utrolig gode sushi. Kokken er topp!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 151areejh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 47 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2020

En av de beste Crispy Duckene jeg har spist. Stedet er også veldig koselig med god service. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jonbj_rnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Hysterisk godt, tusen takk anbefales til alle som er glad i god sushi. God service og hyggelig betjening. Maten kom raskt. Igjen, tusen takk

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 388britas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020

Var på mitt første besøk på Kontoret, og jeg ble ikke skuffet. Fantastisk god mat! Nydelige smaker og god kvalitet! Flink servitør som var oppmerksom,flink og servicen var upåklagelig. Kommer helt klart igjen!!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, trudeo132
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Fantastisk sushi og god service til en rimelig pris! Bør besøkes om du er i Sandnessjøen Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 265amalien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kontoret, så også på

 

Har du vært i Kontoret? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din