Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk god sushi! ”
Anmeldelse av Kontoret

Kontoret
Vurdert som nr. 1 av 6 Restauranter i Sandnessjøen
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Utrulig god mat og hyggelig servering! Restauranten ligg skjult og lite synleg til, og kan godt kallast «skjult perle». Veldig god sushi som er på høgde med det sushirestaurantar i storbyane har å by på. Veldig hyggelig og effektivt personell. Anbefalast! Bestill bord i god tid. Vi bestilte 2-3 dagar i forvegen for å få bord.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, anneckap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 47 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

For en sushifest! Nydelige råvarer, fantastiske smaker og vakkert presentert. Lun atmosfære på en ellers grå og regnfull dag. Tusen takk for oss! Vi gleder oss til neste gang.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Mona E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

God service og kjempegod sushi Det var egentlig fullt men fikk et bord ved drop in. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, oddruna2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Dette stedet anbefales på det sterkeste. Utrolig god atmosfære og stilig lokale. Maten er utsøkt! Det er virkelig nordligste perle med utrolig gode sushi. Kokken er topp!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 151areejh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

En av de beste Crispy Duckene jeg har spist. Stedet er også veldig koselig med god service. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jonbj_rnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kontoret, så også på

 

Har du vært i Kontoret? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din