Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supergod sushi”
Anmeldelse av Kontoret

Kontoret
Vurdert som nr. 2 av 7 Restauranter i Sandnessjøen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2021

Hadde heldigvis bestilt bord etter å ha lest mange gode anmeldelser. Veldig god mat; fritert kveitemaki er noe av det beste vi har spist! Også laksetartaren var i særklasse.

Dato for besøk: august 2021
Takk, kiddo74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 57 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk matopplevelse med høy kvalitet på både mat og service! Vi har spist på mange gode restauranter, og er enig i at maten her er den beste vi har fått noensinne innenfor sushi/japansk. NB: husk å bestill bord i god tid på forhånd

Dato for besøk: august 2021
Takk, GrandTour45811094777
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk bra kvalitet! Imponerende fersk fisk og veldig gode smakskombinasjoner. Vi spiste både take away og spiste i restauranten, begge deler var superbra. Hyggelig service og koselig lokale med gjennomført interiør. Vi anbefaler det på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2021
Takk, anitamikalsen1310
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Dette er ganske enkelt den beste sushi-restauranten jeg har vært på i Norge. Anbefaler Omakase (chefs choice) på det aller varmeste. Det er utvilsomt verdt de ekstra kronene. Vennlig og rask betjening. Et glimrende sted rett og slett!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, teidsmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Flott lokale og god service! Nydelig sushi og crispy duck. Svært populær restaurant, så bestill gjerne bord på forhånd.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, tirillaumann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kontoret, så også på

Har du vært i Kontoret? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.