Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Booking.com
eDreams
USD 198
USD 169
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 198
FindHotelUSD 178
Trip.comUSD 178
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (266)
Filtrer anmeldelser
267 resultater
Vurdering fra reisende
88
93
52
25
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
88
93
52
25
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 267 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Ok hotell, om du bare skal ha en seng, for en natt. Vi bodde i flere netter, og var f.eks ikke fornøyde med rengjøringen av rommet. Når vi forlater rommet kl0900, med lapp «please make up my room» hengende på døra, forventer vi ferdig rom kl13. Dette skjedde aldri. Rommet/badet var lite, og ikke så praktisk med steder å henge/legge fra seg ting. Frokosten var grei nok, men rundstykkene var ikke alltid ferske(vi spiste kl07).

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, coastal00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei Coastal,
tusen takk for at du delte din tilbakemelding med reisende fra hele verden.

Det er blitt iverksatt rutiner etter bransjeveilederen til NHO reiseliv som omhandler vask av rom, dette skyldes at du ikke fikk vask av dit rom. Vi må beklage på det sterkeste dersom dette ikke var tydelig nok informert ved ditt opphold.

Vi streber alltid etter å ha ferskt bakeverk, brød og rundstykker, samtidig er det viktig for oss å ikke kaste mat. Det vil derfor ved noen anledninger være rundstykker som ikke er ferske, men disse er alltid stekt samme dag.

Jeg håper at du vil ved en senere anledning benytte Scandic Sandnessjøen og vi er klare for å ta deg imot.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 13. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 13. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Greit hotell men...
Ufattelig dårlig renhold i trapperom.
Ingen begrensning på personer i heis.
Våknet hver gang folka i etasjene over var på do. Mye støy fra avløpsrør.
Og en hund som startet bjeffe på naborommet tett over syv på mårran...
Men hyggelige folk, grei beliggenhet og god frokost

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, olavingea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei Olavingea, tusen takk for din tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid, dette vil være behjelpelig med å forbedre vårt produkt.
Opplevelsen du viser til er ikke slik vår standard skal være, det er viktig for oss at samtlige fellesarealer er innbydende og godt vedlikeholdt.

Videre vil jeg kommenterer støyet om du har opplevd, det er viktig at våre gjester får en god natt søvn hos oss. I dette tilfelle er det flere forholdet som har påvirket din nattesøvn. Ta gjerne kontakt på thomas@cichospitality.com neste gang du skal sove i Sandnessjøen, så skal vi sikre deg et av våre stille rom.



Jeg kan videre informere om at begrensinger på heiser nå iverksatt.

Tusen takk for at du roser vårt personalet, dette er vår absolutt viktigste ressurs for at ditt hotellopphold har en positiv opplevelse.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser